ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Exit polls 2023: Σοκ στο δεύτερο κύμα από τη διαφορά

εκλογές 2023
Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία
INTIME NEWS

Exit polls 2023: Ανατροπές φέρνει το δεύτερο κύμα των ερευνών κοινής γνώμης έξω από τα εκλογικά κέντρα - Νωρίτερα είχαν διαρρεύσει τα ποσοστά των κομμάτων από το πρώτο, πρωϊνό κύμα των exit polls, με τους πολίτες που έσπευσαν να ψηφίσουν τις πρωϊνές ώρες. 

Με την προσέλευση στις εθνικές εκλογές 2023 να έχει ξεπεράσει το 48% σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, η διαφορά ανάμεσα στα δύο πρώτα κόμματα προκαλεί... σοκ.

Τα δεδομένα απο το δεύτερο κύμα των exit polls έχουν συλλεχθεί και δείχνουν πως η διαφορά δεν φαίνεται να μειώνεται, αλλά αντίθετα παρουσιάζεται διευρυμένη.

Τα κόμματα που συγκεντρώνουν διψήφιο ποσοστό φαίνεται να είναι τρία, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και νέα κόμματα να μπαίνουν στη Βουλή.

Με το πέρασμα των ωρών τα ποσοστά αυτά θα μεταβληθούν και μπορεί να έχουμε εκπλήξεις.

Στις 19:00 το Νewsbomb.gr θα μεταδώσει τα ποσοστά που παίρνουν τα κόμματα με βάση τα Exit Poll 2023 που διενεργήθηκαν έξω από τα εκλογικά τμήματα από ALPHA (ALCO), ANT1 (MARC), Open (MRB), STAR (GPO), ΣΚΑΪ (Pulse), MEGA (Metron Analysis), Action 24 (RASS) και ΕΡΤ (Κάπα Research).

Πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, το Newsbomb.gr θα ενημερώσει με απόλυτη ακρίβεια για το εκλογικό αποτέλεσμα, το παρασκήνιο, τις αντιδράσεις από τα κόμματα και τις εξελίξεις της επόμενης ημέρας.

Από τις 19:01 η ροή αποτελεσμάτων των εκλογών θα είναι συνεχής για κάθε σημείο της Ελλάδας με τον μαραθώνιο της ενημέρωσης να συνεχίζεται στη διάρκεια της νύχτας αλλά και τη Δευτέρα. Αποτελέσματα εκλογών από τον Έβρο μέχρι το Καστελλόριζο, θα φτάνουν στην οθόνη σας με ένα κλικ στο Newsbomb.gr.

Newsbomb.gr, για να γνωρίζεις αμέσως ό, τι σκάει και στις Εκλογές 2023.