ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 -Στέλιος Πέτσας:Ο Γιώργος Κατρούγκαλος ομολόγησε δημόσια αυτό που σκέφτονται στο ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2023 -Στέλιος Πέτσας:Ο Γιώργος Κατρούγκαλος ομολόγησε δημόσια αυτό που σκέφτονται στο ΣΥΡΙΖΑ

O αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Πέτσας, απαντά στα ερωτήματα της Αμαλίας Κάτζου

«Τις τελευταίες ώρες ο τίτλος της ταινίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι "Ο μαρτυριάρης και ο Κασιδιάρης»" τόνισε δηκτικά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην ανατολική Αττική, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην Αμαλία Κάτζου για το Newsbomb.gr.

Αποσαφηνίζοντας ο κ. Πέτσας είπε πως ο κ. Κατρούγκαλος εξέφρασε μια άποψη για το 20% ασφαλιστικών εισφορών, την οποία ασπάζεται όλος ο ΣΥΡΙΖΑ και πως ομολόγησε δημόσια αυτό που πραγματικά σκέφτονται όσοι είναι στην ηγετική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ό,τι αφορά τη δήλωση Τσίπρα για τους ψηφοφόρους του κ. Κασιδιάρη, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είπε πως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει με αυτούς τους ψηφοφόρους και τους βλέπει ως αποκούμπι για να αποφευχθεί μια συντριπτική του ήττα. Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, έκανε λόγο για μια διαρκή τάση του Αλέξη Τσίπρα να έχει ως αποκούμπι αυτή τη δεξαμενή των ψήφων.

Δύο 24ωρα πριν από τις κάλπες, ο Στέλιος Πέτσας εκτίμησε πως τα ποσοστά της ΝΔ στις 21 Μαΐου θα είναι τέτοια που αν δεν υπήρχε η απλή αναλογική, θα είχε αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Εν συνεχεία η συζήτηση στράφηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανατολική Ανατολική, με έμφαση στην ανάγκη πυροπροστασίας.