ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Ανδρουλάκης: «Πολύ μεγάλη βραδιά για το ΠΑΣΟΚ» - Χαμόγελα στη Χαριλάου Τρικούπη

Εκλογές 2023 - Ανδρουλάκης: «Πολύ μεγάλη βραδιά για το ΠΑΣΟΚ» - Χαμόγελα στη Χαριλάου Τρικούπη

Εκλογές 2023: Με υψωμέμη γροθιά έφτασε στη Χαριλάου Τρικούπη ο Νίκος Ανδρουλάκης - Ικανοποίηση στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Πολύ μεγάλη βραδιά για το ΠΑΣΟΚ», χαρακτήρισε την αποψινή ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, προσερχόμενος στη Χαριλάου Τρικούπη.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα που υπέγραψαν αυτή την πολύ μεγάλη νίκη σήμερα» τόνισε o κ. Ανδρουλάκης.

Έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ επικρατούσαν χαμόγελα καθώς πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε κρατώντας πράσινες σημαίες του κόμματος, εκφράζοντας την ικανοποιήση τους για το αποτέλεσμα.

Αργότερ κατά την ομιλία του ο Νίκος Ανδρουλάκης, δήλωσε ότι σήμερα πιάνει το νήμα της ιστορίας ξανά και κάλεσε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να ενισχύσουν τό κόμμα ώστε να ανέβει ακόμη ψηλότερα και να μη διαψευστεί η απαίτηση για ισχυρή αντιπολίτευση.

«Ανατέλλει ξανά ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για μεγάλη νίκη όλων σας εναντίον εκείνων που το θέλανε μικρό. Να γίνουμε ξανά ο παραγματικός και γνήσιος αντιπαλος της ΝΔ», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Τόνισε ότι επανέρχεται ως πρωταγωνιστής και πρόσθεσε πως ο λόγος που η ΝΔ δεν πλήρωσε την κακή πολιτική της είναι ότι είχε απέναντί της τον χρυσό χορηγό της, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι «σήμερα έγινε ένα πρώτο μεγάλο βήμα. Έχουμε χρέος να γυρίσει η πατρίδα σελίδα».

«Ελάτε ξανά όλοι μαζί να δυναμώσουμε την παράταξή μας, τον πραγματικό και γνήσιο αντίπαλο της Νέας Δημοκρατίας.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και έτοιμο για την επόμενη μεγάλη μάχη, για την επόμενη μεγάλη νίκη.

Σε αυτήν, λοιπόν, τη μάχη, θα φέρουμε το ΠΑΣΟΚ ακόμη πιο ψηλά, αγκαλιάζοντας τις αγωνίες όλου του ελληνικού λαού, της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων συμπολιτών μας.

Σήμερα, από αυτά τα ιστορικά γραφεία, ξαναπιάνουμε το νήμα της Ιστορίας.

Και δεσμεύομαι προσωπικά, στην καθεμία και στον καθένα ξεχωριστά, ότι και στην επόμενη μάχη, το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής, όπως και απόψε το βράδυ.

Έχουμε χρέος να εκφράσουμε τις ελπίδες, τις αγωνίες και την προοπτική του ελληνικού λαού.

Θα τα καταφέρουμε ενωμένοι, δυνατοί, όπως πάντα.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ανανεωμένο, ενωμένο και δυνατό. Σας ευχαριστώ όλους και όλες από τα βάθη της καρδιάς μου για τον περήφανο αγώνα που δώσαμε.

Σηκώστε την πράσινη σημαία, την περήφανη σημαία της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ο ήλιος της ελπίδας και της προοπτικής ξανανατέλλει απόψε το βράδυ στην πατρίδα μας.

Καλή δύναμη και καλό μας αγώνα».

Σημειώνεται ότι το ΠΑΣΟΚ στο 80% της ενσωμάτωσης συγκεντρώνει ποσοστό 11,7% στη επικράτεια ενώ σε μερικές περιφέρεις ξεπέρασε και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε φωτογραφίες από τη Χαριλάου Τρικούπη: