ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αισιόδοξη η Ζωή Κωνσταντοπούλου για είσοδο στη Βουλή - «Δεν πρόκειται να κάνω βήμα πίσω»

Αισιόδοξη η Ζωή Κωνσταντοπούλου για είσοδο στη Βουλή - «Δεν πρόκειται να κάνω βήμα πίσω»

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η είσοδος ή όχι της Πλεύσης Ελευθερίας στη Βουλή, αφού με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα μένει οριακά εκτός. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνει αισιόδοξη.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε δηλώσεις της το βράδυ της Κυριακής, εμφανίζεται αισιόδοξη ότι η Πλεύση Ελευθερίας θα βρίσκεται στη Βουλή της επόμενης κυβέρνησης.

Σε δήλωσή της ανέφερε:

«Πολλοί άνθρωποι αγωνιούν αν θα μπούμε στη Βουλή. Τους καλώ να παραμείνουν κοντά μας, να έρθουν και στα γραφεία μας, χάρη σε αυτούς η Πλεύση Ελευθερίας είχε αυτή την εκτόξευση των τελευταίων ημερών. Το μήνυμα ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο με αγάπη, χαμόγελο και επιμονή, είναι πολύ ισχυρό

Είμαστε μια ανάσα από τη Βουλή, μπορεί το πρωί της Δευτέρας να είμαστε στη Βουλή. Ό,τι και να γίνει, έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι θα έχουμε... Ζωή στη Βουλή.

Το υπόδειγμα της υψωμένης γροθιάς μπορεί να συγκροτήσει την πραγματική αντιπολίτευση και υπεράσπιση των πολιτών απέναντι σε αυτά που κανείς δεν τους υπερασπίζεται.

Δεσμεύομαι ότι δεν θα προδώσω κανέναν ποτέ. Δεν πρόκειται να κάνω βήμα πίσω από τα όνειρά μας είτε είμαστε αύριο στη Βουλή είτε όχι, με αισιοδοξία και επιμονή θα δώσουμε τη μάχη».