ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα Εκλογών 2023 LIVE: Πόσους σταυρούς πήρε ο Κατρούγκαλος

Αποτελέσματα Εκλογών 2023 LIVE: Πόσους σταυρούς πήρε ο Κατρούγκαλος

Εκλογές 2023: Στην εκλογική περιφέρεια του Βορείου Τομέα Αθηνών μάχη για την πρωτιά δίνουν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με την Αθηνά Λινού

Μπορεί ο Γιώργος Κατρούγκαλος να αποσύρθηκε από την εκλογική μάχη μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τους ελεύθερους επαγγελματίες που οδήγησαν και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξη Τσίπρα να του «δείξει» την έξοδο, ωστόσο, στις εκλογές 2023 ο πρώην βουλευτής βρέθηκε στις προτιμήσεις αρκετών ψηφοφόρων της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας όπου ήταν υποψήφιος.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, με καταγεγραμμένο το 95,81 των ψήφων και το 61,35% των σταυρών προτίμησης, λαμβάνει 2.055 ψήφους.

Στην εκλογική περιφέρεια Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών «μάχη» για την πρωτιά δίνουν η Αθηνά Λινού με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος προηγείται με 15.549 ψήφους έναντι 15.530 που συγκεντρώνει μέχρι στιγμής η κα. Λινού. Ακολουθεί με 10.948 η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ενώ εκτός μένουν στελέχη όπως ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης.