ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Δημοσθένης Βεργής: Δεν ψήφισε ούτε τον εαυτό του - Ψάχνει τον μοναδικό του ψηφοφόρο

Εκλογές 2023 - Δημοσθένης Βεργής: Δεν ψήφισε ούτε τον εαυτό του - Ψάχνει τον μοναδικό του ψηφοφόρο
Facebook

Εκλογές 2023 - Δημοσθένης Βεργής: Tην Κυριακή 21 Μαΐου δεν συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία - Θέλει να βρει τον μοναδικό του ψηφοφόρο για να του κάνει δώρο

Με την ενσωμάτωση στο 99,70% στα αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων ο Δημοσθένης Βεργής βρέθηκε να παίρνει μόλις μια ψήφο. O πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων μίλησε στο Newsbomb.gr αποκαλύπτοντας πως η μοναδική ψήφος που έλαβε στο κόμμα του δεν ήταν από τον ίδιο ή από συγγενή του.

Συγκεκριμένα, ο Δημοσθένης Βεργής μαζί με τη σύζυγό του Σβετλάνα, την Κυριακή 21 Μαΐου δεν συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, καθώς το ζευγάρι έκανε διακοπές στην Μύκονο.

«Σε εθνικές εκλογές που συμμετείχα το 2019 δεν είχα πάρει ούτε μία ψήφο, τώρα πήρα μία. Θέλω να βρω τον άνθρωπο αυτό που με επέλεξε και να του κάνω ένα μεγάλο δώρο για να τον ευχαριστήσω. Εγώ δεν ψήφισα τον εαυτό μου, ούτε η σύζυγός μου με ψήφισε. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα αυτός ο ψηφοφόρος. Θα ζητήσω και θα ψάξω να τον βρω», αναφέρει ο Δημοσθένης Βεργής.

Για το λόγο που δεν πήγε να ψηφίσει είπε: «Κάναμε διακοπές στην Μύκονο κι εγώ και η σύζυγος μου η Σβετλάνα. Δεν ψηφίσαμε γιατί δεν γινόταν. Άλλωστε δεν είχα κατεβάσει ψηφοδέλτιο στο νησί γιατί η συμμετοχή μου ήταν μόνο για την Αθήνα».

Ωστόσο, αν κάποιος ήθελε να ψηφίσει Έλληνες Οικολόγους στην επικράτεια δεν έβρισκε το ψηφοδέλτιο τους και αυτό έγινε γιατί όπως είπε ο Δημοσθένης Βεργής «για να κατεβάσεις ψηφοδέλτιο για όλη την επικράτεια ήθελες 150χιλ ευρώ, λεφτά που δεν ήθελα να δώσω».

Μάλιστα, ανέφερε πως η σύζυγος του Σβετλάνα, η οποία είναι και αυτή υποψήφια με τους Έλληνες Οικολόγους θέλουν η ψηφοφορία να γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο καθώς «εδώ και χρόνια διαμαρτύρομαι, για την καταστροφή του περιβάλλοντος που σημειώνεται με τα χιλιάδες δέντρα που κόβονται, προκειμένου να γίνουν χαρτί για ψηφοδέλτια και αφίσες. Οι εκλογές πρέπει να γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο. Κάποια στιγμή ελπίζω να ψηφίζουμε όλοι ηλεκτρονικά. Για τις δεύτερες εκλογές πιστεύω στην αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ», υποστηρίζει ο κ. Βεργής.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Πήρε «φωτιά» το Twitter με τον Δημοσθένη Βεργή που πήρε μόνο μία ψήφο

Αυτός είναι ο αρχηγός κόμματος που δεν βρήκε ούτε την ψήφο του στις εκλογές

Λύθηκε το μυστήριο: Ο λόγος που δεν ψήφισε κανείς Δημοσθένη Βεργή - Ούτε ο ίδιος τον εαυτό του