ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Κωνσταντινόπουλος σε ΣΥΡΙΖΑ: Μπορείτε να είστε στην ίδια κάλπη με τον Μπαρμπαρούση;

Εκλογές 2023 - Κωνσταντινόπουλος σε ΣΥΡΙΖΑ: Μπορείτε να είστε στην ίδια κάλπη με τον Μπαρμπαρούση;

Εκλογές 2023: Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο. 

Μαίνεται ο πολιτικός «πόλεμος» μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απεύθυνε το ερώτημα σε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές: Μπορείτε να είσαστε στην ίδια κάλπη με τον κ. Μπαρμπαρούση της Χρυσής Αυγής; «Ο κ. Μπαρμπαρούσης είπε ότι πρέπει να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας είπε ότι μετά από 10 χρόνια που ξέρουμε ότι όταν κάποιος ψηφίζει μια εγκληματική οργάνωση, ξέρει τι είναι, δεν παραπλανήθηκε» είπε χαρακτηριστικά.

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία ήταν στο πάνελ της εκπομπής, χαρακτήρισε απαράδεκτο το επιχείρημα και είπε πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτή είναι επίσημη θέση του ΠΑΣΟΚ.

Απευθυνόμενος στους «δημοκράτες προοδευτικούς πολίτες», είπε πως η μάχη είναι κρίσιμη.