ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόπη Τσαπανίδου: Έθεσα εαυτόν στην κρίση του Τσίπρα μετά την ήττα

Πόπη Τσαπανίδου: Έθεσα εαυτόν στην κρίση του Τσίπρα μετά την ήττα

Η Πόπη Τσαπανίδου ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Η Πόπη Τσαπανίδου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα, αναφέρθηκε στη συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έπρεπε να εκδοθεί... silver alert για μένα», είπε αρχικά η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε λόγο για «μια οδυνηρή ήττα που μας πίκρανε», αφού «δεν περιμέναμε τέτοιο αποτέλεσμα».

«Δεν έθεσα καμία παραίτηση στη διάθεση του προέδρου. Στην πρώτη συνάντηση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα όμως, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου, αλλά δεν ήταν θέμα παραίτησης», ξεκαθάρισε.

Επίσης, το ενδιαφέρον εστιάζεται και στην αντιπαράθεση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ με μήλον της έριδος την επικράτηση στον χώρο της κεντροαριστεράς και τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μία ημέρα μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται η συζήτηση περί των ευθυνών για το εκλογικό αποτέλεσμα. Σε ερώτηση αν έγιναν επικοινωνιακά λάθη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας απάντησε ότι «φαντάζομαι ότι έγιναν», προσθέτοντας πως δεν μπορει να μπει στη διαδικασία των επικοινωνιολόγων.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, ο Κώστας Μπάρκας είπε για την εκπρόσωπο του κόμματος Πόπη Τσαπανίδου ότι ήταν μια πολύ καλή παρουσία. «Δεν φταίει η κ. Τσαπανίδου για το αποτέλεσμα, φταίμε όλοι μας» σημείωσε, προσθέτοντας πως «εμείς πολιτική με χάσταγκ δεν κάνουμε».

«Στην πρώτη κάλπη δεν κάναμε προγραμματική συζήτηση, τώρα θα την κάνουμε», επισήμανε. «Κάναμε μια συνολικά τοξική συζήτηση» προσέθεσε.

Απαντώντας αν θα δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμά του να κοστολογηθεί, είπε απολύτως

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Νίκου Ξυδάκη, είπε πως ήταν λάθος, σημειώνοντας πως δεν φταίει η κοινωνία για το αποτέλεσμα.