ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεόδωρος Πάγκαλος: Με τραγούδι του Καζαντζίδη το «τελευταίο αντίο»

Θεόδωρος Πάγκαλος: Με τραγούδι του Καζαντζίδη το «τελευταίο αντίο»

Σε συγκινητικό κλίμα, αποχαιρέτησαν στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, με τον τρόπο που ήθελε και είχε υποδείξει στους στενούς συγγενείς του, από το 2012, αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής τον Θεόδωρο Πάγκαλο η σύζυγος, τα πέντε παιδιά του, συγγενείς και φίλοι του.

Το φέρετρο του Θεόδωρου Πάγκαλου ήταν καλυμμένο με την ελληνική σημαία.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ακούστηκαν τα αγαπημένα του τραγούδια, ενώ φωτογραφίες του προβάλλονταν στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με την επιθυμία του, το τραγούδι με το οποίο τον αποχαιρέτησαν ήταν το «Δυο πόρτες έχει η ζωή» της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου («Το τελευταίο βράδυ μου)» που τραγούδησε ο επίσης Ελευσινιώτη Στέλιου Καζαντζίδη.

Επικήδειους εκφώνησαν ο Χρήστος Γεραρής, πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και συμμαθητής του, η δημοσιογράφος Έλλη Στάη, ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης και ο γιος του εκλιπόντος, Ανδρέας.

Τον τελευταίο επικήδειο εκφώνησε ο Κώστας Μήτσης, επί 9 χρόνια γραμματέας του.

Στην τελετή, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν μέλη του πολιτικού κόσμου, όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, η Λίνα Μενδώνη, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, η Σοφία Ζαχαράκη, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Παύλος Χρηστίδης, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Γιάννης Σγουρός, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Χρίστος Βερελής, δημοσιογράφοι όπως ο Γιάννης Πρετεντέρης, η Έλλη Στάη, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο Τάσος Τέλλογλου, ο Βασίλης Χιώτης, η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Ελένη Κόκκαλη.