ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Οικονόμου: «Οι δημοσκοπήσεις δεν συνιστούν εκλογικό αποτέλεσμα»

Γιάννης Οικονόμου: «Οι δημοσκοπήσεις δεν συνιστούν εκλογικό αποτέλεσμα»
EUROKINISSI.

«Την Κυριακή, θα έχουμε τελικό αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα ΔημοκρατίαΓιάννης Οικονόμου, εν όψει των μεθαυριανών εκλογών (25/06).

Σήμερα (23/06), ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Οικονόμου, σημείωσε ότι «πάντοτε αντιμετωπίζαμε τις δημοσκοπήσεις για αυτό που είναι. Δεν μπορεί κανείς να μην είναι ευχαριστημένος για αυτό που δείχνουν, όμως, δεν συνιστούν εκλογικό αποτέλεσμα.

Αποτέλεσμα θα έχουμε το βράδυ της Κυριακής (σ.σ. 25 Ιουνίου) και έως τότε οφείλουμε, με τη σεμνότητα που συμπεριφερθήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, να απευθυνθούμε στον κόσμο και να τον καλέσουμε να επιβεβαιώσει αυτό που έκανε και στις προηγούμενες εκλογές με ακόμη πιο εμφατικό τρόπο», μεταξύ άλλων.

Ακόμη, προσέθεσε πως «καλούμε τον λαό να μάς δώσει τη δυνατότητα να έχουμε μία μεγάλη νίκη, μία μεγάλη κοινωνική επιρροή για να φτιάξουμε μία ακόμη μεγαλύτερη κοινωνική συμμαχία που θα δώσει στον τόπο μία ασφαλή, σταθερή και αποφασιστική διακυβέρνηση για το επόμενο διάστημα. Αυτός είναι ο στόχος, σε αυτό το μήκος κύματος κινούμασταν και πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου».

Σχετικές ειδήσεις