ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Τα δικαιώματα των εργαζομένων θα είναι πάντα σεβαστά

Άδωνις Γεωργιάδης: Τα δικαιώματα των εργαζομένων θα είναι πάντα σεβαστά
Eurokinissi

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι αναφέρει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο νέος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Τα καθήκοντά του ανέλαβε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, 'Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παρέστη σήμερα στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης, όπου του παραδόθηκε ο μπλε φάκελος, με τις βασικές αρμοδιότητες και τις προτεραιότητες του χαρτοφυλακίου του.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Γεωργιάδης ενημέρωσε ότι, μόλις πληροφορήθηκε ότι είχε συνεδρίαση το ΔΣ των εργαζομένων του υπουργείου, αποφάσισε και τους επισκέφθηκε και «κάναμε αμέσως την πρώτη μας συζήτηση για τα εκκρεμή τους θέματα και όσα ζητήματα προκύπτουν από την ίδρυση του νέου υπουργείου».

«Σε πνεύμα καλής συνεργασίας όλα θα λυθούν αμέσως. Οι εργαζόμενοι στη χώρα θέλω να αισθάνονται ασφάλεια ότι τα δικαιώματά τους θα είναι πάντα σεβαστά και η φροντίδα μας γι' αυτούς συνεχής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης γνωστοποίησε ότι, την πρώτη μέρα δουλειάς στο υπουργείο Εργασίας, κάλεσε τον βουλευτή και πρώην υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, για να τον ενημερώσει για τις μεταρρυθμίσεις που είχε δρομολογήσει. «Σκοπεύω να συναντήσω άμεσα όλους τους πρώην υπουργούς, διότι πιστεύω απόλυτα στη συνέχεια του κράτους, ειδικά σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά: Υπό μερικό έλεγχο στο Ηράκλειο, καλύτερη εικόνα και στη Ρόδο

Νέα απάτη στην Κρήτη: Του έταξε επιστροφή χρημάτων και 5.000 ευρώ… έκαναν «φτερά»

Απίστευτες εικόνες στα Χανιά – Χιλιάδες κόσμου στο πανηγύρι για την ενίσχυση της 20χρονης Ραφαέλας