Βουλή: Ρεκόρ χρόνου και ομιλητών στην ανάγνωση των Προγραμματικών Δηλώσεων της κυβέρνησης

Ρεκόρ χρόνου, αλλά και ομιλητών, σημειώθηκε κατά την ανάγνωση των Προγραμματικών Δηλώσεων της κυβέρνησης, ενημέρωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας

Βουλή: Ρεκόρ χρόνου και ομιλητών στην ανάγνωση των Προγραμματικών Δηλώσεων της κυβέρνησης
Eurokinissi
1'

Σε σύντομο απολογισμό του τριημέρου της ανάγνωσης των Προγραμματικών Δηλώσεων της κυβέρνησης, προχώρησε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ο οποίος ενημέρωσε ότι στις 36 ώρες συνεδριάσεως, που αποτελεί ρεκόρ χρόνου σε Προγραμματικές Δηλώσεις, μίλησαν συνολικά 135 ομιλητές. Συγκεκριμένα μίλησαν 92 βουλευτές, οκτώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, 26 υπουργοί και οι οκτώ Πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων.

Στην προηγούμενη συζήτηση του 2019 επί των Προγραμματικών Δηλώσεων είχαν μιλήσει 108 βουλευτές, αλλά επί τριάντα μία ώρες, ενώ στις Προγραμματικές Δηλώσεις του 2015 -και στις δύο φορές που είχαμε προγραμματικές- είχαν μιλήσει αντιστοίχως 74 και 99 βουλευτές. Ο κ. Τασούλας ενημέρωσε επίσης ότι η μέση διάρκεια των 19 συζητήσεων επί Προγραμματικών Δηλώσεων που διεξήχθησαν μεταπολιτευτικά και εκτυλίχθηκαν εντός του τριημέρου ήταν 20 ώρες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή