ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης κατά Νατσιού: Ας τον πληροφορήσει κάποιος ότι υπάρχουν κινητά

Γεωργιάδης κατά Νατσιού: Ας τον πληροφορήσει κάποιος ότι υπάρχουν κινητά

«Είναι σχεδόν γελοίο η κριτική ενός πολιτικού αρχηγού για τις νέες ταυτότητες, να είναι ότι έχουν γεωεντοπισμό» γράφει ο υπουργός Εργασίας

Στους ισχυρισμούς του προέδρου της Νίκης Δημήτρη Νάτσιου, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, και ειδικότερα στα όσα υποστήριξε για τον γεωντοπισμό, δίνει ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είναι σχεδόν γελοίο η κριτική ενός Πολιτικού Αρχηγού για τις νέες ταυτότητες, να είναι ότι "έχουν γεωεντοπισμό και άρα θα ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρισκόμαστε κλπ", ας πληροφορήσει κάποιος τον κ. Νατσιό ότι γεωεντοπισμό έχουν όλες οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων! Αν θέλει κάποιος να βρει που είσαι δεν χρειάζεται καμμία νέα ταυτότητα. Κάπου να μπει ένας φραγμός στην γραφικότητα» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Δημήτρης Νατσιός ανέφερε: Νέες ταυτότητες με σύστημα γεωεντοπισμού, δηλαδή φάκελος πολιτών. Ποιος θα μας φυλάει από τους φύλακες; Και μάλιστα όταν η κυβέρνηση πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλα υποκλοπών. Θα υπάρξει δυνατότητα προαιρετικότητας. Η Νίκη εναντιώνεται στις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες.