ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύκλοι Πατούλη: Δικαιολογημένη ενόχληση Μητσοτάκη, να μην κινδυνεύσουν όσα έγιναν στην περιφέρεια

Κύκλοι Πατούλη: Δικαιολογημένη ενόχληση Μητσοτάκη, να μην κινδυνεύσουν όσα έγιναν στην περιφέρεια

«Η ενόχληση του Πρωθυπουργού ήταν δικαιολογημένη. Δεν μπορεί όμως για ένα λάθος, το οποίο αναγνώρισε και ζήτησε συγγνώμη ο κ. Πατούλης να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν και η επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικής», αναφέρουν οι κύκλοι του

Το ενδεχόμενο να κινδυνεύσουν όσα επετεύχθησαν στην Περιφέρεια Αττικής την προηγούμενη τετραετία, έπειτα από τις πληροφορίες για ενδεχόμενο άρσης της στήριξης της ΝΔ στο πρόσωπο του Γιώργου Πατούλη για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, επισημαίνουν κύκλοι του περιφερειάρχη.

«Η ενόχληση του Πρωθυπουργού ήταν δικαιολογημένη. Δεν μπορεί όμως για ένα λάθος, το οποίο αναγνώρισε και ζήτησε συγγνώμη ο κ. Πατούλης να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν και η επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικής».

Η αντίδραση αυτή από το περιβάλλον του κ. Πατούλη έρχεται από τη συνάντηση της ομάδας του συνδυασμού της Περιφέρειας που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Πονοκέφαλος ο Πατούλης μετά την καρατόμηση Μηταράκη

Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη αποτελεί έναν ακόμη πονοκέφαλο για την κυβέρνηση μετά την καρατόμηση του Νότη Μηταράκη. Ο περιφερειάρχης Αττικής χόρεψε υπό τους ήχους της Κατερίνας Στανίση, ωθώντας κεντρικά στελέχη της ΝΔ να διαρρεύσουν το απόγευμα τη δυσαρέσκεια της ηγεσίας του κόμματος και να θέσουν υπό αίρεση ακόμα και τη στήριξη που του παρασχέθηκε ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Μετά τις αντιδράσεις των γαλάζιων στελεχών και της διαρροής από την κυβέρνηση ότι «όλα είναι ανοιχτά» στη στήριξή του στις περιφερειακές εκλογές, ο Γιώργος Πατούλης έκανε αναδίπλωση, ζητώντας συγγνώμη. «Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου», ανέφερε, μιλώντας στον Alpha, ο Γιώργος Πατούλης.