ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: «Επικίνδυνος και επιπόλαιος ο κ. Βελόπουλος, διασπείρει fake news για τον φράχτη στον Έβρο»

ΝΔ: «Επικίνδυνος και επιπόλαιος ο κ. Βελόπουλος, διασπείρει fake news για τον φράχτη στον Έβρο»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης:

Σφοδρή επίθεση κατά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και του τέως Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε νωρίτερα σήμερα ο Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή την ανεξέλεγκτη πορεία της ακρίβειας στη χώρα μας που γονατίζει τα νοικοκυριά. Η Νέα Δημοκρατία απάντησε στα σχόλια του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης.

«Ο κ. Βελόπουλος υιοθετεί και διασπείρει fake news για τον φράχτη στον Έβρο, κάνοντας αντιπολίτευση στη χώρα!», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Ο κ. Βελόπουλος υιοθετεί και διασπείρει fake news για τον φράχτη στον Έβρο, κάνοντας αντιπολίτευση στη χώρα! Παρουσιάζει στα social media του, βίντεο από τα βουλγαροτουρκικά σύνορα και το συνοδεύει από καυστικά σχόλια για τον φράχτη του Έβρου, εμφανίζοντάς το σαν να είναι από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Ο κ. Βελόπουλος αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά επικίνδυνος και επιπόλαιος, παίζοντας με σοβαρά ζητήματα εθνικής σημασίας. Απέναντι στον fake πατριωτισμό των fake news, εμείς συνεχίζουμε να προτάσσουμε τον πατριωτισμό της ευθύνης, της πράξης και του αποτελέσματος.