ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πρόσεξε τα κορδόνια» είπε στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη στην Τήνο

Κυριάκος Μητσοτάκης
Intime News

«Πρόσεξε τα κορδόνια σου» ακούστηκε να λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρένα Κουβελιώτη με εκείνη να χαμογελά και να εξηγεί ότι το ατύχημα συνέβη επειδή κάποιος την πάτησε

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη στον εορτασμό για την Κοίμηση της Θεοτόκου στην Τήνο και έγινε δεκτός από τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο λιμάνι του νησιού.

Αφού αποβιβάστηκε από την πυραυλάκατο «Ξένος», με την οποία νωρίτερα είχε μεταβεί στο σημείο βύθισης του καταδρομικού «Έλλη» από ιταλική τορπίλη πριν από 83 χρόνια για να αποτίσει φόρο τιμής στους νεκρούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με τους συγκεντρωμένους πολίτες.

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σε όλους και παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στη δήλωση που θα κάνει μετά την ολοκλήρωση των εορτασμών όταν αυτοί του ζήτησαν να τους πει κάτι.

Ανάμεσα στους δημοσιογράφους ήταν και η Ρένα Κουβελιώτη από τον Alpha με τον πρωθυπουργό να παρατηρεί ότι τα κορδόνια των παπουτσιών της είχαν λυθεί. «Πρόσεξε τα κορδόνια σου» ακούστηκε να λέει στη δημοσιογράφο με εκείνη να χαμογελά και να εξηγεί ότι το ατύχημα συνέβη επειδή κάποιος την πάτησε.