ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βόμβα» Σπίρτζη: Δεν θα πάω να ψηφίσω στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

«Βόμβα» Σπίρτζη: Δεν θα πάω να ψηφίσω στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Ο Χρήστος Σπίρτζης πήρε σαφή θέση για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ άφησε αιχμές και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, σε συνέντευξη «ποταμό» στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ευθέως δήλωσε ότι διαφωνεί με τον τρόπο και τις διαδικασίες που αποφασίστηκαν για την εκλογή του νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι πρώτα έπρεπε να γίνει ένα συνέδριο για να αναλυθούν τα αίτια της βαριάς ήττας του ΣΥΡΙΖΑ και εν συνέχεια να εκκινήσει η διαδικασία για την ανάδειξη νέου αρχηγού.

Δήλωσε μάλιστα πως θα απέχει τόσο από το διαρκές συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, καθώς δεν θα γίνει ουσιώδης συζήτηση για το κόμμα και την επόμενη ημέρα, αλλά και ότι δεν θα πάει να ψηφίσει στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Ο κ. Σπίρτζης, ρωτήθηκε και για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για να απαντήσει ότι: «για να είναι καλοί οι αρχηγοί χρειάζονται αξιόπιστη ομάδα αλλά όχι μέσα από μια διαδικασία που εκφυλίζει την πολιτική και δεν την έχει στην πρώτη γραμμή».