Στέφανος Τζουμάκας: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι εκφραστής του εκφυλισμού της πολιτικής

Ο Στέφανος Τζουμάκας άσκησε σφοδρή κριτική για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη 
Στέφανος Κασσελάκης
Eurokinissi
3'

Κατά του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε ο Στέφανος Τζουμάκας, λέγοντας πως αποτελεί «έκφραση της παρακμής και του εκφυλισμού της πολιτικής». Ο εκπρόσωπος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική τάχθηκε κατά του Στέφανου Κασσελάκη, σημειώνοντας ότι γελάει η κοινωνία μαζί του.

«Τι σχέση έχει αυτό με το δημόσιο βίο; Αυτό είναι προσωπικές δημόσιες σχέσεις. Πόσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αυτα τα σόου; Είναι σε ομάδες που λειτουργούν στα μεγάλα κόμματα, αυτά είναι παραμάγαζα, είναι τα απόνερα της πολιτικής, δεν έχουν σχέση με την πολιτική», ανέφερε ο Στέφανος Τζουμάκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και συνέχισε λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ προέκυψε από την κρίση και μπορεί να μην έχει ιδεολογική ενότητα, αλλά έχει κάνει προσπάθεια να έχει πολιτική ενότητα».

«Στη διαδικασία αυτή παρεμβαίνουν διάφοροι παραγονταραίοι, διάφοροι δημοσιοσχεσίτες, που έχουν εταιρείες, και υποψήφιοι» συμπλήρωσε ο Στέφανος Τζουμάκας και ανέφερε πως αυτά είναι φαινόμενα παρακμής.

«Έχουν σχέση αυτά με πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες; Υπάρχουν ένα σωρό προβλήματα, οι νέοι δεν βρίσκουν στέγη, υπάρχει ανεργία, μια παρακμή, έχουμε το ΑΕΠ του 2009» τόνισε ο κ. Τζουμάκας.

Τζουμάκας: Κατασκευασμένο το φαινόμενο Στέφανος Κασσελάκης

Κληθείς να σχολιάσει τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του κ. Κασσελάκη, ο κ. Τζουμάκας είπε ότι όλο αυτό το φαινόμενο είναι κατασκευασμένο από τα μέσα ενημέρωσης, αλλάζει την ατζέντα σε σχέση με τα προβλήματα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιο δρόμο πρέπει να επιλέξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ενωμένος μετά τη διαδικασία, απάντησε: «Ενωμένος θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις».

«Έχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO»

Ερωτηθείς για τη δημοφιλία του κ. Κασσελάκη είπε χαρακτηριστικά: «Γελάει η κοινωνία. Έχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO, δεν έχει σχέση με τους κοινωνικούς αγώνες και δεν ξέρει για τα συμφέροντα που είναι από πίσω. Από το σύστημα είναι η αναταραχή. Είναι οργανωμένο αυτό. Είναι αυτός δημόσιος βίος;».

Και συνέχισε λέγοντας πως αυτά είναι η έκφραση ενός κόμματος εν κινήσει που έβγαλε αγωνιστές και ριζοσπάστες, αλλά και αυτά τα παρακμαικά φαινόμενα.

Για τη δική του υποψηφιότητα, ο Στέφανος Τζουμάκας ανέφερε πως έβαλε υποψηφιότητα για να ξαναγυρίσουμε στην πολιτική, καθώς η προηγούμενη περιόδος δεν είχε σχέση με την πολιτική, αλλά με τον «πολιτικό συνδικαλισμό» και στα χρόνια Τσίπρα.

«Πάω θετικά και απευθύνομαι σε ένα κόσμο με θετικά συναισθήματα για να αλλάξουμε τα πράγματα. Πρώτα η χώρα, τα άλλα δεν έχουν αξία» είπε.

«Ο Μητσοτάκης κάνει τη βάρδια του, άλλοι αποφασίζουν για τα σοβαρά, όπως για την τιμή του ρεύματος. Πού ειναι η κ. Ούρσουλα, πού είναι ο πρωθυπουργός; Πουθενά. Αυτά είναι ήττα της ποτιλιτκής, δεν έχει το τσαγανό να πει πρώτα η πολιτική και μετά το χρηματιστήριο», σημείωσε ο Στέφανος Τζουμάκας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή