ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Λάρισα ο Μητσοτάκης: Ανακοινώνει μέτρα για τους πληγέντες - Οι σκέψεις για την παρουσία στη ΔΕΘ

Στη Λάρισα ο Μητσοτάκης: Ανακοινώνει μέτρα για τους πληγέντες - Οι σκέψεις για την παρουσία στη ΔΕΘ

Κακοκαιρία Daniel : Το πλέγμα μέτρων της κυβέρνησης για τους πληγέντες θα παρουσιάσει το απόγευμα η κυβέρνηση από τη Λάρισα. Πότε θα μεταβεί ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ; 

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί εκ νέου στη Θεσσαλία, όπου στις 19:00 θα κάνει δηλώσεις από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων.

Συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θόδωρο Λιβάνιο και τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει το πλέγμα των μέτρων της κυβέρνησης για στη στήριξη των πληγέντων. Τα μέτρα αναμένεται να εξειδικεύσει ο υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος.

Στις ανακοινώσεις που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρα από τα μέτρα στήριξης που θα παρουσιάσει, αναμένεται επίσης να μιλήσει και για τις αναληθείς πληροφορίες και όσα ακούστηκαν για αγνοούμενος κα τα θύματα.

Σε ό,τι αφορά την επίσκεψή του στη ΔΕΘ, την ομιλία και τη συνέντευξη Τύπου, ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες υποστήριζαν ότι θα μετέβαινε στο μέσο της εβδομάδας, κάτι τέτοιο φαίνεται πως απομακρύνεται και ίσως η επίσκεψή του θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, όπως ανέφεραν αρμόδιες πηγές στο Newsbomb.gr, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει «κλειδώσει τίποτα ακόμη αναφορικά με την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, η οποία ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά λόγω των καταστροφικών πλημμυρών αναβλήθηκε.

Τη Δευτέρα θα επισκεφθεί τον Έβρο. Θα μεταβεί στην περιοχή της Δαδιάς, θα παραστεί στον αγιασμό του δημοτικού σχολείου στην Παλαγία το οποίο είχε καταστραφεί από την πρόσφατη πυρκαγιά και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με εκπροσώπους των τοπικών φορέων.