ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακοκαιρία Daniel: Χωρίς δηλώσεις αποχώρησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά τη συνάντηση με Μπέο

Κακοκαιρία Daniel: Χωρίς δηλώσεις αποχώρησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά τη συνάντηση με Μπέο

Κακοκαιρία Daniel: Ο Αχιλλέας Μπέος ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις επιπτώσεις των ακραίων φαινομένων στον Βόλο. 

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακκελαροπούλου βρέθηκε σήμερα στον Βόλο και επισκέφθηκε το δημαρχείο για να ενημερωθεί, για τις επιπτώσεις από την κακοκαιρία, που ισοπέδωσε την μισή πόλη, μια πόλη οποία δεν έχει πόσιμο νερό και υπάρχει ορατός κίνδυνος εκδήλωσης επιδημιών.

Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε πως της παρουσίασε την εικόνα της πόλης που κάθε μερα επανέρχεται κατά την εκτίμησή του στην κανονικότητα.

“Υπηρξε ενημέρωση προς την κ. Πρόεδρο. Είχε έκδηλο ενδιαφέρον και ήθελε να ενημερωθεί λεπτομερώς για την κατάσταση που επικρατεί. Της εξήγησα πως είναι η κατάσταση και πως ο Βόλος κάθε μέρα επανέρχεται σε μία κανονικότητα σε ό,τι αφορά την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση που είναι τα δύο κύρια θέματα. Αυτή τη στιγμή δουλεύουν πάνω από 150 μηχανήματα. Η κ. Σακελλαρούλου ενημερώθηκε για το δίκτυο, για το νερό, για τους δρόμους και της έδωσα μία πλήρη εικόνα. Ήταν μία ενημέρωση σε όλα τα επίπεδα”.

Πηγή: gegonota.news