ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Καρφιά» Σκουρλέτη για Κασσελάκη: Πολλή επικοινωνία και λιγότερο ουσία

ΣΥΡΙΖΑ: «Καρφιά» Σκουρλέτη για Κασσελάκη: Πολλή επικοινωνία και λιγότερο ουσία

ΣΥΡΙΖΑ: «Υφέρπει ο κίνδυνος για πολλή επικοινωνία και λιγότερη ουσία» είπε ο κ. Σκουρλέτης.

«Δεν είμαι οπαδός της άποψης ότι χάριν μιας επικοινωνιακής λογικής μπορούμε να τα βάζουμε όλα σε ένα μίξερ και βγάζουμε έναν επικοινωνιακό πελτέ. Με ενδιαφέρει η ουσία και όχι το περίβλημα» δήλωσε για την υποψηφιότητα Κασσελάκη ο Παναγιώτης Σκουρλέτης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Παναγιώτης Σκουρλέτης είπε πως υφέρπει ο κίνδυνος για πολλή επικοινωνία και λιγότερη ουσία, βάλε και λίγο και σύγχονο αριστερό κόμμα.

«Όταν ακούω πολλά εγώ, κρατάω μικρό καλάθι. Το κρίσιμο για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι να ψάξει βρει τον σύγχρονο Μεσσία του, αλλά να καταλάβει γιατί έχασε» ανέφερε δηκτικά, καταλογίζοντας διχαστικές τις προσεγγίσεις περί κυνηγιού εσωτερικών εχθρών.

Αναφερθείς στις αντιδράσεις που προκάλεσε η επίσκεψη Κασσελάκη στη Μακρόνησο, είπε ότι το νησί αυτό είχε θύματα και θύτες, δεν είναι μόνο ο διχασμός που προκάλεσε, και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να αναφέρεσαι σε ιερά τέρατα, όπως ο Γιάννης Ρίτσος και ο Μίκης Θεοδωράκης, και να τους παρομοιάζει με τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ. «Δείχνει αμετροέπεια», επισήμανε επιπροσθέτως.

Είπε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάγκη να καταλάβει γιατί έχασε, δεν έχει ανάγκη από κάποιον Μεσσία, ενώ χαρακτήρισε διχαστικές τις προσεγγίσεις περί κυνηγιού εσωτερικών εχθρών λέγοντας: «Δεν είμαστε ιδιοκτήτες στην Αριστερά, είμαστε υπηρέτες και πολλά χρόνια».

«Η ενότητα του κόμματος είναι αυταξία και πρέπει να την επιδιώκουμε» απάντησε σε ερώτηση τι θα συμβεί εάν εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τέλος, επανέλαβε πως ο ίδιος στηρίζει την υποψηφιότητα του Ευκλείδη Τσακαλώτου.