ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Σκουρλέτης: Ηθική υποχρέωση του Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει

Πάνος Σκουρλέτης: Ηθική υποχρέωση του Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια για όσα διακινούνται τις τελευταίες ώρες και να σταματήσει η εργαλειοποίησή του από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των δεύτερων εκλογών και της μάχης της Έφης Αχτσιόγλου με τον Στέφανο Κασσελάκη, σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο πρώην υπουργός, στάθηκε κυρίως στην απουσία πολιτικού σχεδίου και στην επίπλαστη επικοινωνιακή εικόνα που δημιουργεί ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ δεν έλειψαν οι αιχμηρές αναφορές για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Σκουρλέτης επί της ουσίας σχολίασε το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος δεν έχει τοποθετηθεί επάνω σε όσα ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου στο τελευταίο της βίντεο, τονίζοντας πως έτσι αφήνει τον Στέφανο Κασσελάκη να τον εργαλειοποιεί.

«Έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση ο Αλέξης Τσίπρας να βγει και μέχρι την Κυριακή να κάνει μια δήλωση και όχι μέσω άλλων», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Δεν μπορεί να βγαίνει ο κ. Κασσελάκης στο συνέδριο και να εργαλειοποιεί τον Τσίπρα και με έναν διχαστικό λόγο να λέει «κάποιοι δεν θέλαν να κυβερνήσουν, κάποιοι ήθελαν να χάσουν». Και να βγαίνει χθες δια του Καρτερού ο Τσίπρας και λέει «σιγά εγώ μην ασχολιόμουν με την αναζήτηση εσωτερικών εχθρών», συμπλήρωσε.