ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελένη Αυλωνίτου του Στέφανου Κασσελάκη κατά Σκουρλέτη: «Αιδώς Αργείοι»

Ελένη Αυλωνίτου
Eurokinissi

Η Ελένη Αυλωνίτου κατηγορεί τον Πάνο Σκουρλέτη, ότι ενώ ήταν απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, σήμερα του ζητά να κάνει μια δήλωση

Επίθεση στον Πάνο Σκουρλέτη εξαπέλυσε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, η οποία στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη για την κούρσα ηγεσίας και ανήκει στον στενό πυρήνα των συνεργατών του.

Η Ελένη Αυλωνίτου κατηγορεί τον Πάνο Σκουρλέτη, ότι ενώ ήταν απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, σήμερα του ζητά να κάνει μια δήλωση. Μάλιστα, όπως λέει η κυρία Αυλωνίτου, ο Πάνος Σκουρλέτης δεν έχει απολογηθεί για την «κατάντια» του κόμματος στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές όταν εκείνος κατείχε το αξίωμα του γραμματέα.

«Αιδώς Αργείοι!!! Ας καταλάβουν κάποια στιγμή ότι η Δημοκρατία που επικαλούνται δεν είναι αλά καρτ και ότι οι αποφάσεις της πλειοψηφίας ισχύουν για όλους», αναφέρει, μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Ελένη Αυλωνίτου.

«Την επόμενη μέρα θα προχωρήσουμε όλοι μαζί, όσο κι αν ο Πάνος Σκουρλέτης κινδυνολογεί ότι με τον Κασσελάκη πρόεδρο, η επόμενη μέρα είναι αβέβαιη. Εάν η δική του μέρα είναι αβέβαιη, δεν είναι αβέβαιη για το κόμμα και τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτει η κυρία Αυλωνίτου και αναφέρει ότι ο κόσμος θέλει ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τι έγραψε η Ελένη Αυλωνίτου κατά του Πάνου Σκουρλέτη

ΠΕΡΙ ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ Μάλιστα! Ο Πάνος Σκουρλέτης σε βαθιά απελπισία σήμερα εγκαλεί τον Τσίπρα ότι «έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση να βγει και μέχρι την Κυριακή να κάνει μια δήλωση, μπας και σωθούν από την κατάσταση, που τους βρήκε, να κινδυνεύουν να χάσουν την ιδιοκτησία του κόμματος από τον νεοφερμένο Στέφανο. Ποιός; ο Πάνος Σκουρλέτης, που ήταν αντίθετος σε όλες τις επιλογές του Τσίπρα, θυμόμαστε πως έξαλλος κουνούσε το δάκτυλο στον Τσίπρα για το θέμα της διεύρυνσης στο συνέδριο, ο Πάνος Σκουρλέτης που δεν απολογήθηκε ποτέ για την κατάντια του κόμματος στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές όταν ήταν Γραμματέας του κόμματος και τώρα στην απειλή να γίνει πρόεδρος του κόμματος ο Στέφανος Κασσελάκης εκλιπαρεί τον Αλέξη Τσίπρα να τους σώσει. Αιδώς Αργείοι!!! Ας καταλάβουν κάποια στιγμή ότι η Δημοκρατία που επικαλούνται δεν είναι αλά καρτ και ότι οι αποφάσεις της πλειοψηφίας ισχύουν για όλους. Έτσι προχωράνε οι κοινωνίες, έτσι προχωράνε τα κόμματα, αν θέλουν να συμβαδίζουν με την κοινωνία. Αλλιώς ας ιδρύσουν μία λέσχη συζητήσεων να τα λένε μεταξύ τους. Την επόμενη μέρα θα προχωρήσουμε όλοι μαζί, όσο κι αν ο Πάνος Σκουρλέτης κινδυνολογεί ότι με τον Κασσελάκη πρόεδρο, η επόμενη μέρα είναι αβέβαιη. Εάν η δική του μέρα είναι αβέβαιη, δεν είναι αβέβαιη για το κόμμα και τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει ενότητα γιατί ο αντίπαλος είναι έξω από εμός και πρέπει αυτή τη φορά να είμαστε προετοιμασμένοι να νικήσει η πρόοδος στη χώρα,, χωρίς έριδες και διχόνοιες για την καρέκλα, που έκαναν τόσο κακό στο κόμμα. Ως εδώ οι κινδυνολογίες!