ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Σύντροφοι, τα media σας πήραν τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τα χέρια

Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Σύντροφοι, τα media σας πήραν τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τα χέρια
EUROKINISSI

Ο υπουργός Εργασίας, και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας μία «καυστική» ανάρτηση στο Twitter.

Το πρώτο επίσημο σχόλιο από κυβερνητικό στέλεχος για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε από τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ένα από τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ, αντιπρόεδρος του κόμματος και υπουργός Εργασίας, πήρε θέση και εμφανίστηκε ιδιαίτερα «καυστικός» για το γεγονός ότι στην προεδρία ενός αριστερού κόμματος εκλέχθηκε ένας άνθρωπος με εντελώς διαφορετικό προφίλ.

Όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τα media «που τόσο επικρίνετε», όπως είπε, πήραν το κόμμα μέσα από τα χέρια των «συντρόφων» και το παρέδωσαν στον Στέφανο Κασσελάκη.

Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Τώρα που η εκλογή του νέου Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε και αφού ευχηθώ «καλή επιτυχία» στο νέο του Πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, θα μου επιτρέψετε ένα πρώτο σχόλιο για τους ψηφοφόρους της Αριστεράς και μάλιστα (τρομάρα τους) της Ριζοσπαστικής Αριστεράς…επί χρόνια τους άκουγα να με κατηγορούν ότι είμαι δημιούργημα των media, ότι βγαίνω συνεχώς στην τηλεόραση κλπ και ότι αυτοί είναι άνθρωποι της ποιότητας, των κοινωνικών αγώνων, της λαϊκής πάλης και ότι μόνον σε μας τους αστούς μετράει η τηλεόραση και η επικοινωνία κλπ Να ο ένας να ανεβάζει κάδρα του Βελουχιώτη, ο άλλος σε κάθε ευκαιρία να μιλά για κάποιους από τους αγωνιστές της Αριστεράς του παρελθόντος, που είχαν άπαντες ως πρότυπο κλπ. Εμείς οι αστοί παρασυρόμασταν από τις εύκολες διαφημιστικές εκστρατείες διότι δεν είχαμε περιεχόμενο, μας κέρδιζε πάντα η εικόνα ενώ αυτοί ήταν οι «ψαγμένοι», οι «άνθρωποι της ποιότητας κλπ»…και σήμερα τελικά εξέλεξαν για αρχηγό τους έναν άνθρωπο που δεν έχει συμμετάσχει σε κανέναν απολύτως αγώνα της Αριστεράς, που δεν ήταν μαζί τους σε καμμία πορεία, δεν ξέρει κανέναν απολύτως από τους ήρωες τους, δεν έχει δώσει καμμία απολύτως μάχη για τις ιδέες τους. Έναν στην ουσία άνθρωπο που τους είναι παντελώς άγνωστος. Απλά είχε ωραία τηλεοπτική παρουσία, προσεγμένη εικόνα και τους έδωσε την αίσθηση, μέσα από μία τέλεια διαφημιστική εκστρατεία, ότι θα «κερδίσει τον Μητσοτάκη»…μπροστά στην ανάγκη τους να δουν ξανά κυβερνητικές καρέκλες όλα μα όλα όσα έλεγαν τόσα χρόνια πήγαν περίπατο…υπό κάποια έννοια το σημερινό αποτέλεσμα ήταν και μία τιμωρία για όσους όσους τόσα χρόνια ειρωνεύονταν καθετί εμπορικό και διάσημο ως ελαφρύ…και τελικά σύντροφοι δεν ξέρω αν θα κερδίσετε ποτέ τον Μητσοτάκη (δεν το πολυβλέπω για να πω την αλήθεια) αλλά για να μιλάμε με ειλικρίνεια τα media που τόσο επικρίνετε σας πήραν τον Σύριζα μέσα από τα χέρια σας…καλή επιτυχία στο νέο σας Πρόεδρο λοιπόν…».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη: