ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Σε απόλυτο πανικό ο Κασσελάκης - Σκέψεις για στελέχωση με... Καμμένο!

ΣΥΡΙΖΑ: Σε απόλυτο πανικό ο Κασσελάκης - Σκέψεις για στελέχωση με... Καμμένο!

ΣΥΡΙΖΑ: Απίστευτα πράγματα στην Κουμουνδούρου με τον Στέφανο Κασσελάκη να αναζητά συμμάχους ακόμα και από το μακρινό, πολιτικό, παρελθόν!

Η φράση «από την αναβροχιά, καλό και το χαλάζι», φαίνεται πως είναι το μότο διακυβέρνησης του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ψάχνει να βρει συνεργάτες όπου μπορεί. Ακόμα και σε μαύρες σελίδες της μεταπολίτευσης...

Έτσι, μετά την σκέψη για τον Νίκο Κοτζιά, ο οποίος εν μια νυκτί παραχώρησε στα Σκόπια το όνομα «Μακεδονία» για κάποιο λόγο που γνωρίζει μόνο εκείνος, ο κύριος Κασσελάκης έχει στρέψει το βλέμμα του στον Πάνο Καμμένο, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Μάλιστα, διόλου τυχαίο δεν είναι το μπαράζ αναρτήσεων του πρώην προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ένα κόμμα το οποίο ο ελληνικός λαός τιμώρησε με εξαφάνιση μετά την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κύριος Καμμένος το τελευταίο διάστημα δεν σταματά να ποστάρει για τον ΣΥΡΙΖΑ, όντας αγκαλιασμένος με τον πρώην υπουργό Άμυνας (επί ΣΥΡΙΖΑ), Ευάγγελο Αποστολάκη.

Μάλιστα ο κύριος Καμμένος επέστρεψε λίγο αργότερα μετά την «αγαπησιάρικη» φωτογραφία με τον κύριο Αποστολάκη (στενότατος συνεργάτης Κασσελάκη), αναφέροντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται «αφουμιγκέισον».

Τι εστί «αφουμιγκέισον»; Σύμφωνα με τον κύριο Καμμένο:

«ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ : Ναυτική ορολογία εξολόθρευσης τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών , λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου. Δεν θα το βρείτε στο Google εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς».

Κάπως έτσι το εμπρός... πίσω του Στέφανου Κασσελάκη συνεχίζεται, όπως άλλωστε συνεχίζεται και η αθρόα αποχώρηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία προφανώς έχουν καταλάβει τι έρχεται τις επόμενες ημέρες. Ή και εβδομάδες...