ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διακοπές στις Σπέτσες για τον Στέφανο Κασσελάκη - «Ξεκούραση» μετά την εσωκομματική νίκη

Διακοπές στις Σπέτσες για τον Στέφανο Κασσελάκη - «Ξεκούραση» μετά την εσωκομματική νίκη
WIKIPEDIA

Στις Σπέτσες βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης για να ξεκουραστεί και να τρέξει σε αγώνα 5 χιλιομέτρων

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέλαβε καθήκοντα στον ΣΥΡΙΖΑ όμως βρίσκει στιγμές να αποφορτίζεται κι ας είναι ακόμα στην αρχή του.

Έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο επέλεξε να περάσει στιγμές χαλάρωσης στο εξοχικό του στις Σπέτσες αλλά και να συμμετέχει στη μεγάλη διοργάνωση του νησιού Spetses mini Marathon, τρέχοντας στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Έτσι ο πολιτικός ξεκινάει τον αγώνα τρεξίματος πρώτα στις Σπέτσες το πρωί της Κυριακής στις 09:30 για να επιστρέψει μετά στην πρωτεύουσα και να ξεκινήσει έναν... άλλον αγώνα, εκείνον της πολιτικής.

Κασσελάκης: «Εκλέχτηκα λέγοντας ότι το κόμμα μας θα γίνει ένα κόμμα από τα μέλη, για τα μέλη»

Ο ίδιος εμφανίστηκε στην κάμερα του MEGA και μίλησε για τον λόγο που βρίσκεται στις Σπέτσες αλλά και για τα σχέδια του.

«Έθεσα ένα θέμα παραγωγής πολιτικής. Εκλέχτηκα λέγοντας ότι το κόμμα μας θα γίνει ένα κόμμα από τα μέλη, για τα μέλη. Ο λαός είναι σοφός, ο λαός ξέρει τι προβλήματα έχει, ξέρει τι λύσεις χρειάζεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις ακούσει τις λύσεις αυτές και θα τις κάνει προτάσσεις νόμου. Το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης φοβήθηκε ξαφνικά από αυτήν τη μορφή παραγωγής πολιτικής, λέει πολλά. Λέει ότι φοβούνται να έχει τη δύναμη ο λαός στα χέρια του, να έχει την πολιτική ο λαός στα χέρια του, νομίζουν ότι οι κλειστοί διάδρομοι μπορούν να καθορίσουν το μέλλον του λαού. Δεν ισχύει αυτό το πράγμα.

Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να αποδείξουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέσα στην κοινωνία και θα παράγει πολιτική από την κοινωνία. Όλα τα στελέχη θα βάλουν τις προσπάθειές τους, τον χρόνο τους, θα αφιερώσουν την καρδιά τους στο να μπορέσουν να το ενθαρρύνουν και να το πραγματώσουν αυτό», ανέφερε αρχικά ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.