Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποδείξαμε ότι ξεπερνάμε τα πιο υψηλά εμπόδια

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το νέο κέντρο φροντίδας ΑμεΑ στο Ελληνικό.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποδείξαμε ότι ξεπερνάμε τα πιο υψηλά εμπόδια
InTime
1'

Στην αναβάθμιση της καθημερινότητας και σε έναν πιο εύκολο και εξωστρεφή τρόπο ζωής, στοχεύει το νέο κέντρο φροντίδας για ΑμεΑ στο Ελληνικό, το οποίο επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στο περιθώριο της επίσκεψης, ο κ. Μητσοτάκης εστίασε στη ανάπλαση του Ελληνικού και το πρώτο έργο που αφορά σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «έχει μεγάλη συμβολική αλλά και ουσιαστική σημασία το γεγονός ότι το πρώτο κτίριο που παραδόθηκε στο πλαίσιο της πολύ μεγάλης ανάπλασης που δρομολογείται εδώ στο Ελληνικό αφορά στους συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη από κρατική φροντίδα».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «το όλο έργο της ανάπλασης του Ελληνικού κινείται πια με μεγάλη ταχύτητα», ενώ τόνισε ότι «πολλοί αμφισβήτησαν τη δυνατότητα της κυβέρνησης να ξεμπλέξει αυτό το κουβάρι, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούμε να ξεπερνάμε και τα πιο μεγάλα εμπόδια και να δρομολογούμε ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο με το οποίο δημιουργούνται κάθετες χιλιάδες θέσεις εργασίας. Επίσης θα δημιουργήσει πολύ σημαντικούς ελεύθερους χώρους πρασίνου και θα μετατραπεί σε μία εστία ανάπτυξης, μία εστία καινοτομίας, έναν πόλο πολιτισμού άθλησης και ψυχαγωγίας».

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε το νέο κέντρο φροντίδας στο Ελληνικό ένα «κτήριο υπόδειγμα για το πώς πρέπει να κατασκευάζονται σύγχρονες δομές που υποστηρίζουν τις ανάγκες των συμπολιτών μας με αναπηρία».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή