ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 - Χαρδαλιάς: «Ποτέ δεν κρύφτηκα» - Τι είπε στο Ζάππειο

Νίκος Χαρδαλιάς

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» ανέπτυξε τους άξονες του προγράμματος και τις προτεραιότητές του συνδυασμού του και τόνισε τη σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής.

Το μήνυμα της προοπτικής για το νέο ξεκίνημα της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας και την ευημερία των πολιτών της, έστειλε από τον περίβολο του Ζάππειου στην κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» ανέπτυξε τους άξονες του προγράμματος και τις προτεραιότητές του συνδυασμού του και τόνισε τη σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του δίνοντας λύσεις και καλύτερη ζωή σε όλους. Υπογράμμισε ότι και τα πιο μεγάλα λόγια σβήνουν, ενώ οι πράξεις ποτέ. Όμως οι πράξεις θέλουν ευθύνη, όπως και ο τόπος μας πρόσθεσε, για αυτό «στις 8 Οκτωβρίου ζητάω να μου δώσετε αυτή την ευθύνη».

Παρών ο Αντώνης Σαμαράς

Με συνθήματα και σημαίες ελληνικές και του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» οι χιλιάδες παρευρισκόμενοι εκδήλωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Νικού Χαρδαλιά για την ηγεσίας της Περιφέρειας.

Μεταξύ τους οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Παναγιώτης Πικραμένος, πολλοί υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης, δεκάδες δήμαρχοι του λεκανοπεδίου, καθώς και εκατοντάδες νυν και υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακού σύμβουλοι.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής εμφανώς ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου, παρατήρησε ότι «αυτή τη βραδιά, η ελπίδα παίρνει τον δρόμο της προοπτικής, παίρνει τον δρόμο της ευθύνης και συναντά τα μονοπάτια του καθήκοντος, του αποτελέσματος, της συνέπειας. Με ξεκάθαρο προορισμό, ξεκάθαρη κατεύθυνση και στόχο την ποιότητα ζωής, την ανάπτυξη, την ευημερία των εκατομμυρίων πολιτών του Λεκανοπεδίου».