ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ο πρωταθλητής σκοποβολής Μάκης Μίτας βάζει στόχους στον Δήμο Ωρωπού

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ο πρωταθλητής σκοποβολής Μάκης Μίτας βάζει στόχους στον Δήμο Ωρωπού

Ο πρωταθλητής σκοποβολής Μάκης Μίτας κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Ωρωπού - Το μήνυμά του λίγο πριν τις κάλπες

Ο Ευθύμιος Μίτας, ή όπως όλοι τον γνωρίζουμε Μάκης, έχει κάνει την Ελλάδα περήφανη στην σκοποβολή φέρνοντας μετάλλιο σε πανευρωπαϊκά, παγκόσμια αλλά και Ολυμπιακούς.

Ο αθλητής αποφάσισε εκτός από τους καθημερινούς στόχους του αθλήματος να θέσει και νέους συμμετέχοντας στα κοινά του τόπου του, στον Ωρωπό. Ο χρυσός Πρωταθλητής θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με τον συνδυασμό του Γιώργου Γιασημάκη, «Συνεργασία Ευθύνης».

Ο Μάκης Μίτας μπαίνει στην πολιτική για να φέρει τον αθλητισμό στα παιδιά του Ωρωπού και να τους δείξει πόσο σημαντικό είναι να τον έχουν στην καθημερινότητά τους.

«Έχω μάθει να παλεύω, να δίνω τη ψυχή μου για να πετύχω τους στόχους μου. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι το σκαλοπάτι για όλα τα νέα παιδιά να γνωρίσουν τον αθλητισμό, να δώσουν την ψυχή τους στον αθλητισμό, να φύγουν από κάθε δυσάρεστη κατάσταση που ζούμε αυτές τις μέρες. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μάθουν μέσα από τον αθλητισμό να προάγουν την ψυχή τους και το ευ αγωνίζεσθαι. Είμαι εδώ. Δεν θέλω να πω πολλά. Δεν έχω μάθε να τάζω, δεν είναι της δικής μου ιδιοσυγκρασίας. Καλή επιτυχία. Ψηφίζουμε όλοι Γιώργο Γιασημάκη για ένα καλύτερο αύριο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, σας ευχαριστώ πολύ», είναι τα λόγια του Μάκη Μίτα λίγο πριν τις κάλπες.

Λίγα λόγια για τον Μάκη Μίτα

Ο Μάκης Μίτας γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στον Ωρωπό. Είναι αθλητής στην σκοποβολή και με πολύ σκληρή δουλειά κατάφερε να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής.

Είναι τελειόφοιτος της γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών και έχει συμμετάσχει σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το καλοκαίρι του 2024 θα δώσει το «παρών» στην Ολυμπιάδα του Παρισίου.

Ο λόγος που αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος στον Δήμο Ωρωπού με την παράταξητου Γιώργου Γιασημάκη, είναι επειδή πιστεύει ότι ο τόπος του αξίζει τα καλύτερα και με τη νίκη θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά του δήμου αλλά και όσους έχουν μεγαλώσει και περάσει τα ομορφότερα χρόνια τους στο μέρος αυτό.

Ο Μάκης Μίτας ζητάει τη στήριξη όλων γιατί έχει μάθει να παλεύει και πάντα έχει στόχο να πετυχαίνει το καλύτερο που μπορεί.