ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Μετά τις 21:00 η πρώτη εικόνα για τα αποτελέσματα του α' γύρου

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Μετά τις 21:00 η πρώτη εικόνα για τα αποτελέσματα του α' γύρου

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Λίγες ώρες έμειναν για το άνοιγμα των κάλπεων ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών – Τι ώρα θα έχουμε την πρώτη εικόνα για τα αποτελέσματα του α’ γύρου

Στο ΣΚΑΪ μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Αθανάσιος Μπαλέρμπας, ο οποίος υπενθύμισε ότι η προσέλευση στις κάλπεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα ξεκινήσει στις 7:00 το πρωί και θα λήξει στις 19:00 το απόγευμα.

Αναφορικά με το πότε θα έχουμε μία πρώτη εκτίμηση των αποτελεσμάτων του α΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ανέφερε: «Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαλογή των ψηφοδελτίων και η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων των υπερσυνδυασμών, ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα στείλει ηλεκτρονικά το πρώτο αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι επιβεβαιωμένο. Υπολογίζουμε ότι το πιο μικρό τμήμα θα δώσει το αποτέλεσμα γύρω στις 19:45. Βέβαια, εικόνα θα έχουμε μετά τις 21:00 - 21:30».

Όπως διευκρίνισε, σε αυτές τις εκλογές «δεν υπάρχει κατάλογος ετεροδημοτών, ο καθένας θα πάει να ψηφίσει στον τόπο που είναι εγγεγραμμένος».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Στο 21ο Γενικό Λύκειο Αθηνών θα ψηφίσει η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πώς ψηφίζω χωρίς ταυτότητα

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς θα ψηφίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης