ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άνοιγμα Κασσελάκη σε ΠΑΣΟΚ: Δέσμευση για στήριξη προοδευτικών υποψήφιων στον Β’ γύρο των εκλογών

Άνοιγμα Κασσελάκη σε ΠΑΣΟΚ: Δέσμευση για στήριξη προοδευτικών υποψήφιων στον Β’ γύρο των εκλογών

Στη δημόσια δέσμευση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει του υποψήφιους που θα προέρχονται από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, έδωσε μέσω βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πρώτο άνοιγμα που πραγματοποιεί προς το ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θέλησε να απευθυνθεί στους πολίτες για να τους καλέσει να στηρίξουν τους υποψήφιους που στηρίζει το κόμμα του. «Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα. Δικαιούται ανθρώπους από την κοινωνία, από την εργασία, με καινούριες, σύγχρονες, προοδευτικές ιδέες. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει υποστηρίξει πολλούς τέτοιους υποψηφίους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όμως, το πραγματικά ενδιαφέρον στη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το ότι σχεδόν τέσσερις μήνες μετά τις συνεχόμενες αρνήσεις του Νίκου Ανδρουλάκη να λάβει μέρος σε οποιαδήποτε κυβέρνηση συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα, η Κουμουνδούρου επιχειρεί να ρίξει «γέφυρα» προς τη Χαριλάου Τρικούπη.

«Και στον β' γύρο, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα στηρίξουμε τον προοδευτικό υποψήφιο σε κάθε περίπτωση», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το ΠΑΣΟΚ – έστω και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.