ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Καταγγελία Σγουρού για έλλειψη ψηφοδελτίων της παράταξής του

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Καταγγελία Σγουρού για έλλειψη ψηφοδελτίων της παράταξής του

Την έλλειψη ψηφοδελτίων του συνδυασμού του «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» κατήγγειλε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός

Την έλλειψη ψηφοδελτίων του συνδυασμού του «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» κατήγγειλε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, όταν πήγε σήμερα στη Νέα Σμύρνη να ψηφίσει και συγκεκριμένα στο ΕΠΑΛ και το εκλογικό τμήμα 2178ο.

Ήρθε αντιμέτωπος με μία «δυσάρεστη έκπληξη», όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση της η παράταξη, καθώς στο πακέτο των ψηφοδελτίων που του δόθηκε «απουσίαζε» η παράταξη Γιάννης Σγουρός ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, της οποίας είναι επικεφαλής. Το ίδιο μάλιστα έγινε και στο 2170ο εκλογικό τμήμα.

Αντιμετωπίζοντας το περιστατικό με όσο χιούμορ και ευγένεια μπορεί να επιστρατεύσει κάποιος μπροστά σε ένα γεγονός που θα μπορούσε να εκληφθεί ως τυχαίο, αν δεν βρισκόμασταν εν μέσω μιας κρίσιμης και καθοριστικής για το μέλλον της Περιφέρειας Αττικής εκλογικής διαδικασίας, ζήτησε τις απαραίτητες εξηγήσεις από τη δικαστική αντιπρόσωπο και την εφορευτική επιτροπή.

«Ελπίζουμε τα περιστατικά να είναι μεμονωμένα, για να μην προκύψει θέμα στην ομαλή διεξαγωγή των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών» σημειώνεται στην ίδια η ανακοίνωση.