ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης - Μπακογιάννης: Η βόλτα στην πλατεία Βικτωρίας [pic,vid]

Μητσοτάκης - Μπακογιάννης: Η βόλτα στην πλατεία Βικτωρίας [pic,vid]
EUROKINISSI

Λίγο πριν τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

Περίπατο στην περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας έκαναν μαζί Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Μπακογιάννης, λίγο πριν τη δεύτερη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής.

Η βόλτα τους ξεκίνησε περίπου στις 10:00 και κατά τη διάρκειά της συνομίλησαν με καταστηματάρχες και κατοίκους, πριν καταλήξουν για πρωινό καφέ.

Σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός σημείωσε «είμαι σίγουρος ότι οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει αλλά και το θάρρος με το οποίο έγινε η απαραίτητη αυτοκριτική για ορισμένα πράγματα τα οποία δεν πήγανε καλά. Εγώ εξάλλου είμαι πάντα ο πρώτος, που λέω στο δικό μας το επίπεδο ότι εμείς οι πολιτικοί πρέπει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, να μαθαίνουμε απ' αυτά και να φροντίζουμε να μην τα επαναλαμβάνουμε. Και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα συμβεί και όταν οι δημότες της Αθήνας θα κρίνουν το ποιος πρέπει να είναι ο επόμενος δήμαρχος».Και πρόσθεσε: «Εξάλλου όποιος παρακολούθησε το χθεσινό πολύ ενδιαφέρον debate κατέληξε σε αβίαστα συμπεράσματα για το ποιος γνωρίζει πραγματικά τα προβλήματα και ποιος στέκεται μόνο στην επικοινωνία. Και μπόρεσαν να διακρίνουν μεταξύ του περιεχομένου και του περιτυλίγματος».Κλείνοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Κώστα Μπακογιάννη υπογραμμίζοντας πως είναι σίγουρος πως θα έχει συνέχεια η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Αθήνα.Το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Τρίπολη όπου θα περιοδεύσει μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό.