ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξυδάκης: Ο Κασσελάκης δεν γνωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Αποστολάκης δεν είναι καν ΣΥΡΙΖΑ

Ξυδάκης: Ο Κασσελάκης δεν γνωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Αποστολάκης δεν είναι καν ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έχουν τέλος τα συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ. Τον χορό έσυρε και ο πρώην υπουργός του κόμματος

Νέες αιχμές κατά της νέας ηγεσίας και των στενών συνεργατών της αφήνει ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, είπε πως δεν γνωρίζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε την ελληνική κοινωνία. «Νομίζω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν γνωρίζει τα βαθύτερα πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ. Έχω την εντύπωση ότι δεν γνωρίζει καν πώς έχει διαμορφωθεί η ελληνική κοινωνία, τουλάχιστον τα 10-15 τελευταία χρόνια» ανέφερε.

Επίσης, έστρεψε τα πυρά του και κατά του συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη, ναύαρχου Αποστολάκη. «Ο ναύαρχος Αποστολάκης δεν νομίζω ότι είναι καν ΣΥΡΙΖΑ. Βρέθηκε κάπου», δήλωσε.

Επίσης, σημείωσε πως στην Κουμουνδούρου υπάρχουν «κι άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι είναι χθεσινοί, οι οποίοι είναι άσχετοι» και «δεν ξέρουν πώς δουλεύουν αυτά τα πράγματα.




Αιχμηρός ήταν και για τους ανθρώπους που περιστοιχίζουν τον κ. Κασσελάκη.

«Πέρα από τις ικανότητές του, ο Νίκος Παππάς, εκ σαρκός του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρω αν συμβουλεύει με ψυχραιμία και ανοιχτό μυαλό τον πρόεδρό του, με τον οποίο προσήλθε», είπε, ενώ για τον Παύλο Πολάκη είπε ότι έχει μυαλό, αλλά είναι πολύ πολωτικός ως χαρακτήρας και δεν ξέρω αν μπορεί να είναι ο καταλύτης της ενότητας και της συμπερίληψης και της αγκαλιάς, που την έχει ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι ψυχολογικά, αλλά επειδή δεν έχει δυνάμεις να σπαταλήσει».