ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Λάθος του Μπακογιάννη ο «Μεγάλος Περίπατος»

Άδωνις Γεωργιάδης: Λάθος του Μπακογιάννη ο «Μεγάλος Περίπατος»
Glomex

Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, υποστήριξε ότι ο Κώστας Μπακογιάννης «πλήρωσε» τη μεγάλη αποχή στον δήμο Αθηναίων αλλά και τον «Μεγάλο Περίπατο».

«Δουλειά μας είναι να μιλάμε στους πολίτες και στις κακές στιγμές, δεν είναι μόνο για τις καλές ο πολιτικός», είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης στο «Mega». Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, οι πολίτες έδωσαν μήνυμα στην κυβέρνηση ότι θα πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται με περισσότερη ένταση έτσι ώστε να λύσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε μερικά από τα προβλήματα αυτά, όπως η ακρίβεια ή το μεταναστευτικό στο οποίο απέδωσε και την ήττα του Αλκιβιάδη Στεφανή στο Βόρειο Αιγαίο, τονίζοντας όμως πως «ήταν ένα μήνυμα πως δεν μπορείς να κερδίζεις τα πάντα».

Μιλώντας για την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων, υποστήριξε πως ένα από τα λάθη που πλήρωσε ο απερχόμενος Δήμαρχος ήταν ο «Μεγάλος Περίπατος». Επιπλέον, απέδωσε μεγάλο μέρος της ήττας και στην αποχή που υπήρξε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ένας πάρα πολύ καλός Δήμαρχος», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης υπογραμμίζοντας ότι στενοχωρήθηκε και προσωπικά για την ήττα από τον Χάρη Δούκα.

Ξεχωριστά αναφορά έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τονίζοντας ότι η απερχόμενη Περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα, ηττήθηκε διότι δεν επικοινώνησε το έργο που έχει κάνει στην περιοχή.