ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Στο πλευρό του Γιάννη Ραγκούση για την υπόθεση με το διαδικτυακό «τρολ»

Στέφανος Κασσελάκης: Στο πλευρό του Γιάννη Ραγκούση για την υπόθεση με το διαδικτυακό «τρολ»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης είχε επικοινωνία, σύμφωνα με πληροφορίες, με τον Γιάννη Ραγκούση και τον ενημέρωση ότι βρίσκεται στο πλευρό του για τη συγκεκριμένη υπόθεση

Την υποστήριξη του προς τον Γιάννη Ραγκούση και στην επιλογή του να προσφύγει στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να εντοπιστεί ο λογαριασμός χρήστη στα κοινωνικά δίκτυα, που τον συκοφαντούσε, εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με τον πρώην υπουργό και του εξέφρασε τη συμπαράσταση του σε αυτή την περιπέτεια.

Υπενθυμίζουμε ότι ο εν λόγω χρήστης των κοινωνικών δικτύων ισχυρίζονταν ότι ο Γιάννης Ραγκούση δήθεν ζητούσε χρήματα από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για να διοργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη «διαγραφή» Τζουμάκα.

Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ταυτοποιήσει ήδη τον εν λόγω λογαριασμό, ο οποίος, μάλιστα, φέρεται να σχετίζεται, έμμεσα προς ώρας, με κορυφαίο στέλεχος της νέας ηγετικής ομάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Γιάννης Ραγκούσης θα κινηθεί ποινικά και αστικά εναντίον του συγκεκριμένου ατόμου, όταν οι αστυνομικές αρχές είναι σε θέση να αποδείξουν τον αληθινό του κάτοχο.