ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυλωνίτου: Aπο τσίρκο Medrano, μεταμορφώνεται σ’ ένα κόμμα ανοικτό - «Πληρωμένη απάντηση» Κυρίτση

Αυλωνίτου: Aπο τσίρκο Medrano, μεταμορφώνεται σ’ ένα κόμμα ανοικτό - «Πληρωμένη απάντηση» Κυρίτση

ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα... μηδέν στην Κουμουνδούρου με τον Στέφανο Κασσελάκη να προχωρά σε μαζικές διαγραφές. Για κόμμα τσίρκο μετράνο μίλησε η Ελένη Αυλωνίτου

Περί ανακαίνισης του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το στέλεχος του κόμματος και πρώην βουλευτής Ελένη Αυλωνίτου, παίρνοντας θέση μεταξύ των αντίπλων εσωκομματικών στρατοπέδων.

«Μιλάνε για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οχι κύριοι, για ανακαίνιση πρόκειται. Το κόμμα απο τσίρκο Medrano, μεταμορφώνεται σ’ ένα κόμμα ανοικτό στη κοινωνία και δημοκρατικό, που σέβεται τις αποφάσεις των μελών του!» τονίζει χαρακτηριστικά, σε μια ανάρτηση στήριξης του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη και κατά των διαφωνούντων της εσωκομματικής αντιπολίτευσης και των διαγραφέντων.

Την ανάρτηση της Ελένης Αυλωνίτου, έσπευσε να καυτηριάσει ο Γιώργος Κυρίτσης. «Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ήταν τσίρκο Μεντράνο μας λέει εδώ η κ. Αυλωνίτου. Στον Τσίπρα δεν θυμάμαι να έλεγε τέτοιες μαγκιές βέβαια» είπε, αποτυπώνοντας εύγλωττα πως μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ... υπάρχουν δύο κόσμοι.