ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αντιμετωπίζουμε δύο ανθρώπους που δεν μετρά ο λόγος ούτε η υπογραφή τους

Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την βαριά ανηθικότητα δύο ανθρώπων, οι οποίοι καπηλεύονται τις έδρες τις Πλεύσης Ελευθερίας», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου 

Μια ακόμα ημέρα διορία έχουν οι ανεξαρτητοποιηθέντες από την Πλεύση Ελευθερίας βουλευτές, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έχει προαναγγείλει ότι προτίθεται να κινηθεί τόσο νομικά όσο και πολιτικά.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την βαριά ανηθικότητα δύο ανθρώπων, οι οποίοι καπηλεύονται τις έδρες τις Πλεύσης Ελευθερίας που δεν τους ανήκουν και δεν έχουν μέχρι σήμερα την οφειλόμενη αξιοπρέπεια να παραδώσουν πίσω στο κίνημά μας τις έδρες αυτές.

Μιλάμε για μία μητέρα και έναν γιο. Η μητέρα γνωρίζει ότι η θέση που της δόθηκε ήταν τιμητική και όχι εκλόγιμη, γνωρίζει ότι έχει υπογράψει την παράδοσή της ανά πάσα στιγμή ακριβώς γιατί δεν ήταν καθόλου σίγουρη ούτε η επάρκεια ούτε η παραμονή στα καθήκοντά της και ο γιος επίσης γνωρίζει ότι έχει συμφωνήσει την παράδοση της έδρας ανά πάσα στιγμή του ζητηθεί» ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε δηλώσεις της στις κάμερες έξω από τη Βουλή.

«Εμένα ο λόγος μου είναι συμβόλαιο το ξέρουν όλοι και έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο ανθρώπους που δεν μετράει ούτε ο λόγος τους ούτε η υπογραφή τους. Απορώ πως κυκλοφορούν στην κοινωνία και πως κοιτάνε τους πολιτες στα μάτια, ζητούμε, απαιτούμε και έχουν μία μέρα ακόμη διορία να παραδώσουν τις έδρες της Πλεύσης Ελευθερίας», ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Ξέρουν ότι είμαι αποφασισμένη να τους υπερασπιστώ μέχρι τέλους, και ξέρουν ότι απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές θα βρουν τοίχους. Η κυρία Παπαϊωάνου υπέγραψε δήλωση στην οποία διαβεβαιώνει ότι θέτει στην διάθεσή μου την παραίτησή της και απορώ πως δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ποσο ανήθικο είναι. Είναι μια υπεύθυνη δήλωση, την θέσαμε σε δημοσιότητα. Σε άλλες χώρες παραιτούνται υπουργοί αν πιαστούν να ψεύδονται. Εδώ έχουμε έναν άνθρωπο που παραδέχεται ότι υπέγραψε μια υπεύθυνη δήλωση επιδιώκοντας την εξαπάτηση και στον σφετερισμό μιας έδρας. Αυτά στην Πλευση Ελευθερίας δεν είναι ανεκτά».