ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα ανάρτηση από «Πεν Νταλαούρα»: «Είμαστε ομάδα, δεν παίρνουμε λεφτά από ΣΥΡΙΖΑ»

Νέα ανάρτηση από «Πεν Νταλαούρα»: «Είμαστε ομάδα, δεν παίρνουμε λεφτά από ΣΥΡΙΖΑ»

ΣΥΡΙΖΑ: Με νέα ανάρτηση η περσόνα του Χ αντεπιτέθηκε σε όσα αναφέρονται γύρω από την ταυτότητά της

Νέα ανάρτηση πραγματοποίησε η «Πεν Νταλαούρα» αναφορικά με όσα κυκλοφορούν για την πραγματική ταυτότητα του κατόχου του λογαριασμού στο Χ, μετά μάλιστα και τις πληροφορίες πως ο Πάνος Σκουρλέτης θα μεταβεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, θα ζητήσει την πραγματική ταυτότητα του κάτοχου του λογαριασμού καθώς θεωρεί πως τον στοχοποιεί.

Ωστόσο, στη νέα ανάρτηση η «Πεν Νταλαούρα» αφήνει να εννοηθεί πως είναι μια ομάδα ανθρώπων και δεν έχει καμία σχέση είτε με τον Αλέξη Τσίπρα, είτε με τον Παύλο Πολάκη ενώ παράλληλα υπογραμμίζει πως δεν έχει λάβει ούτε ευρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Δημόσια Δήλωση

Εγώ, η/ο χειριστής/ες του λογαριασμού, δηλώνουμε δημόσια κ γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου για ψεύδη δήλωση ότι:

1) Ουδέποτε υπήρξε επαφή με τον κύριο @atsipras
2) Ουδέποτε υπήρξε επαφή με τον @pavpol2222
3) Ουδέποτε ελήφθη καμμία απολύτως αμοιβή χρηματική ή άλλου τύπου από τον @syriza_gr
4) Ουδέποτε ελήφθη κάποια αμοιβή από ΜΚΟ ή άλλο φορέα οργάνωση κτλ
5) Ουδέποτε υπήρξε κανενός είδους συνεργασία με χειριστή-δημοσιογράφο-δικηγόρο-ηθοποιό κτλ όπως ψευδώς έχει αναφερθεί στο μέτρο που μας αφορά.
6) Ο Πάνος Σκουρλέτης ανέφερε πριν μέρες στον ΑΝΤ1: «Κάποιοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό. Είναι παρακέντρα γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα, όμως δεν γνωρίζω αν αυτό έγινε για να φύγουμε εμείς και να επιστρέψει ο Τσίπρας στο κόμμα». Όπως γίνεται αντιληπτό, σύμφωνα με όσα δημόσια αναφέρω παραπάνω, δεν γνωρίζω αν αυτά που λέει ο κύριος Σκουρλέτης είναι αληθή ή όχι, σε κάθε περίπτωση όμως δεν αφορούν στον λογαριασμό Πεν Νταλαούρα. Το βάρος της απόδειξης για το ποιους αφορά κ το εάν είναι αληθή ή όχι, βαραίνει τον κ.Σκουρλέτη κ θα έπρεπε, κατά την άποψη μας, να τα έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα.
7) Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε πριν 19 μήνες, επειδή εμπνεύστηκε από τον ηγέτη Αλέξη Τσίπρα κ τον αγώνα του, τάχθηκε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ κ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ στο πλευρό του. Το ίδιο ακριβώς συνέβη κ με τον νέο Πρόεδρο κύριο @skasselakis.
8) Ναι, ο λογαριασμός ασκεί σφοδρή πολιτική κριτική, δεν ήξερα ότι απαγορεύεται πλέον. Πάντως, όταν οι κύριοι Σκουρλέτης, Φίλης, Βίτσας κτλ δέχονταν επιθέσεις, ο λογαριασμός ήταν εδώ κ τους στήριζε, τότε δεν ήταν τρολ προφανώς γιατί τους «εξυπηρετούσε».
9) Όταν έλεγαν τον Αλέξη Τσίπρα κοκάκια, ή όταν διέρρεαν ψευδώς ότι ο πατέρας του ήταν Χουντικός ο κύριος Σκουρλέτης δεν πήγε στη ΔΗΕ για να δει ποιοι είναι αυτοί που τα έλεγαν αυτά. Όταν δέχονταν σεξιστικές, ομοφοβικές ή άλλου τύπου επιθέσεις-δολοφονία χαρακτήρα ο Αλέξης Τσίπρας ή ακόμη κ σήμερα ο νέος Πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης ή άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κ πάλι δεν πήγε στη ΔΗΕ.
10) Δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως επαφή ή συνδιαλλαγή με τον νέο Πρόεδρο κύριο Στέφανο Κασσελάκη.
11) Ο λογαριασμός λοιπόν είναι ΚΑΘΑΡΟΣ κ δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα δημόσια του αποδίδονται.
12) Η ΝΔ καλά θα κάνει να θυμάται τι έχουν γράψει οι Υπουργοί της, τα ΜΜΕ της κ τα τρολ της πριν ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.