ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Σκουρλέτης: Τι παρέδωσε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Πάνος Σκουρλέτης: Τι παρέδωσε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Πάνος Σκουρλέτης: Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του γνωστοποίησε τις καταγγελίες που κατέθεσε

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο κύριος Σκουρλέτης παρέδωσε στις Αρχές δημοσιεύσεις συγκεκριμένων λογαριασμών στα social media οι οποίες, όπως ανέφερε, τον εξυβρίζουν και τον στοχοποιούν και ζήτησε, σε περίπτωση που προκύπτουν αδικήματα από τα όσα αναγράφονται, να ελεγχθούν οι διαχειριστές τους.

Μετά την παρουσία του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο κ. Σκουρλέτης έκανε μία δημοσίευση στο Facebook στην οποία ανέφερε τα εξής:

«Η Δημοκρατία στη χώρα μας υποσκάπτεται και καταρρακώνεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια. Οι Ανεξάρτητες Αρχές και τα μέλη τους στοχοποιούνται και μαζί πλήττεται το κράτος δικαίου. Η χώρα διασύρεται διεθνώς ως προς την ποιότητα της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών. Σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον, ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου. Απέναντι σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα οι δημοκρατικοί πολίτες και οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να αντισταθούν και να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία».