ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπάμπης Παπαδημητρίου για την κόντρα με Βασίλη Κικίλια: «Δεν υπάρχει τίποτα να βρούμε»

Μπάμπης Παπαδημητρίου για την κόντρα με Βασίλη Κικίλια: «Δεν υπάρχει τίποτα να βρούμε»

«Ας πούμε λοιπόν ότι ήταν μια παρεξήγηση» είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για το περιστατικό με τον Βασίλη Κικίλια

Καλεσμένος στην εκπομπή του Attica TV «Χωρίς Μακιγιάζ» ήταν καλεσμένος ο βουλευτής Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Ο πολιτικός μίλησε για το περιστατικό με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια και δήλωσε πώς δεν έχει να λύσει κάτι πια και ότι επρόκειτο για... παρέξηγηση.

«Δεν υπάρχει τίποτα να βρούμε. Όταν θα το σκεφτεί λίγο πιο ώριμα, μπορεί να κάνει ένα τηλέφωνο και βεβαίως και θα τα βρούμε διότι νομίζω ότι ήταν μια παραφορά της στιγμής που ξεκίνησε από μια παρεξήγηση για το τι έλεγα εγώ εκείνη τη στιγμή», ανέφερε αρχικά.

«Ούτε του απευθύνθηκα ούτε ποτέ θα του απευθυνόμουν και εν πάση περιπτώσει εμείς οι δημοσιογράφοι, το ξέρετε πολύ καλά, από ευκαιρίες αν θέλουμε να την πούμε σε έναν πολιτικό έχουμε πολλές. Άρα δεν θα το έκανα ποτέ με αυτόν τον τρόπο και δεν το εννοούσα με τον τρόπο που το κατάλαβε. Ας πούμε λοιπόν ότι ήταν μια παρεξήγηση, η οποία όμως αποκάλυψε μια πτυχή του χαρακτήρα του Βασίλη Κικίλια η οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστη σε μένα και από εκεί και πέρα είναι θέμα του Μητσοτάκη να το κρίνει, αυτός φτιάχνει την κυβέρνηση του», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τον Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Θέλω να δηλώσω την συμπαράσταση μου στην επίθεση που δέχθηκε ο κ. Παπαδημητρίου και να τονίσω την ανάγκη ο δημοσιογραφικός χώρος να συμπαρασταθεί σε ένα μέλος του όταν δέχεται μια τέτοια επίθεση. Και όχι αυτό να είναι επιλεκτικό».