ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ - Ρήγας: Έπρεπε να γίνουν διαγραφές

ΣΥΡΙΖΑ - Ρήγας: Έπρεπε να γίνουν διαγραφές

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πάνος Ρήγας είπε πως η Επιτροπή Δεοντολογίας καθυστέρησε πάρα πολύ το θέμα των διαγραφών. Ζήτησε εμμέσως να παραδώσουν την έδρα όσοι έφυγαν από το κόμμα. 

Οι εκφράσεις που ακούγονταν κατά του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη πρόσβαλαν και τον ίδιο, είπε ο Παναγιώτης Ρήγας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. «Έπρεπε οι διαγραφές να γίνουν» υπογράμμισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου.

Όταν υπάρχουν τέτοιες βαριές εκφράσεις που προσβάλουν όλους μας και εμένα σε προσωπικό επίπεδο δεν είχε τίποτα άλλο να κάνει, να πει ο Στέφανος Κασσελάκης, επισήμανε ο κ. Ρηγάς και προσέθεσε: Όταν έγιναν αυτά από έμειρα στελέχη ή να πηγαίνεις να κάνεις μήνυση στη ΓΑΔΑ για το κόμμα σου, δεν γίνονται αυτά.

Αναφερθείς στην αποχώρηση της ομάδας Ομπρέλας, είπε πως ήταν ειλημμένη απόφαση.

Παράλληλα, καταλόγισε ευθύνες στην Επιτροπή Δεοντολογίας, λέγοντας πως καθυστέρησε πάρα πολύ. «Δεν μπορεί τέτοια φαινόμενα να τα επιλύεις άμεσα», συμπλήρωσε.

Όπως είπε, η κατάσταση που επικρατούσε αφυδάτωνε τον ΣΥΡΙΖΑ και χάλαγε η εικόνα του.

Σε ό,τι αφορά την παράδοση της έδρας από τους βουλευτές που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ρήγας αναφέρθηκε στην αποχώρηση Σεκελλαρίδη και Καπελάνου που τις επέστρεφαν όταν έφυγαν.

Επίσης, τόνισε την ανάγκη να κατέβουν οι τόνοι.

Υπενθύμισε πως είχε διαφωνήσει απευθείας στην εκλογή προέδρου χωρίς συνέδριο.