ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη χθες το βράδυ

Συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη χθες το βράδυ

Συνάντηση του νυν και του πρώην του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την αποχώρηση της «Ομπρέλας» και της φημολογούμενης αποχώρησης της Έφης Αχτσιόγλου. 

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στο νέο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Λεωφόρο Αμαλίας, η συνάντηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με τον προκάτοχό του.

Η συνάντηση διεξήχθη στη σκιά της αποχώρησης της «Ομπρέλας» και της φημολογούμενης αποχώρησης της Έφης Αχτσιόγλου, καθώς και λίγες ώρες μετά τη δήλωση Κασσελάκη για το μαξιλάρι των 37 δισ. που άφησε ο Αλέξης Τσίπρα ως παρακαταθήκη.

Σημειώνεται επίσης ότι η συνάντηση πραγματοποιείται δύο εικοσιτετράωρα μετά τη συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως την παραμονή της συνεδρίασης της κρίσιμης Κεντρικής Επιτρποπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα να συναντηθούν, αίτημα που απορρίφθηκε τότε από τον πρώην πρωθυπουργό, σε μια κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα την επιλογή του να παραμείνει ουδέτερος στο εσωκομματικό παιχνίδι, δεν είναι a la cart.