ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δρυμιώτης: Ο Κασσελάκης πάσχει από ναπολεοντισμό, είναι γκαφατζής

Δρυμιώτης: Ο Κασσελάκης πάσχει από ναπολεοντισμό, είναι γκαφατζής
INTIME.

Τι ανέφερε ο πολιτικός αναλυτής, Ανδρέας Δρυμιώτης, μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο πολιτικός αναλυτής, Ανδρέας Δρυμιώτης, μιλώντας απόψε (22/11) στο One Channel.

«Ένα κόμμα που ξεκίνησε απο το 3% έφτασε 35% μετά πήγε στο 31%, μετά στο 21%, μετά στο 17% και τώρα είναι δημοσκοπικά στο 12%, αυτό δεν είναι black Friday, είναι black black Friday» είπε ο κ. Δρυμιώτης αναφερόμενος στην ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και τις αποχωρήσεις, ο κ. Δρυμιώτης τόνισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέρουμε έχει τελειώσει. Ο κ. Κασσελάκης εξελέγη με σύνθημα ''μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη'', ωστόσο δεν φαίνεται αυτό».

«Από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι ο κ. Κασσελάκης κάνει περισσότερο κακό παρά καλό», τόνισε αναφερόμενος στις πρόσφατες έρευνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πιθανότητα ο Στέφανος Κασσελάκης όταν και αν ολοκληρωθεί η διάσπαση να φτιάξει ένα κεντρώο ή ένα διαφορετικό κόμμα και να κερδίσει νέες ψήφους ο κ. Δρυμιώτης απάντησε:

«Έχω την εντύπωση ότι αυτή ήταν η προσδοκία αυτών που ψήφισαν τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά ένας άνθρωπος που πήγε σε μία εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του (παρουσίαση βιβλίου Ξενοφώντα Κοντιάδη “Το φαινόμενο Κασσελάκης”) και σηκώθηκε να φύγει πριν την αποφώνηση, είναι γκαφατζής.

Δεν μπορεί να προσβάλεις το ακροατήριο που ήρθε να σε ακούσει σε μία εκδήλωση που έγινε προς τιμήν σου. Γιατί να πας σε γεύμα με τον κ. Βαξεβάνη; Ο άνθρωπος πάσχει από ναπολεοντισμό, έχει πιστέψει ότι έχει μία μεγαλοσύνη και δεν δίνει καμία σημασία. Και δεν είναι μόνο αυτή η γκάφα. Πιστεύω κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε στο σχόλιό του ο Ανδρέας Δρυμιώτης αναφερόμενος στις εσωκομματικές εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ και στον Στέφανο Κασσελάκη.

Μάλιστα ο κ. Δρυμιώτης συνέκρινε την εκλογή του ακροδεξιού Χαβιέρ Μιλέι με την εκλογή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ. «Πριν 30 χρόνια η Αργεντινή μπήκε σε μία περιπέτεια και έβγαλαν κάποιον που τάζει τα πάντα. Έτσι εξελέγη και ο Κασσελάκης, από τους απεγνωσμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικές ειδήσεις