ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης μού θυμίζει τον προπονητή της εξέδρας

Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης μού θυμίζει τον προπονητή της εξέδρας

Οξεία επίθεση κυβερνητικού εκπροσώπου στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη σε ανάρτηση του πρωθυπουργού. 

Ο Κασσελάκης μού θυμίζει τον προπονητή της εξέδρας, ο οποίος μάλιστα έχει και πολλά χρόνια να πάει στο γήπεδο, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στη σημερινή ανάρτησή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη χθεσινό tik tok του κ. Μητσοτάκη.

Όπως προσέθεσε, είναι αυτοί που κάθονται στην κερκίδα, κουνάνε το δάκτυλο, κάνουν κριτική για όλα, χωρίς να ξέρουν τι έχουν να προτείνουν.

Επιπλέον, σημείωσε πως επειδή ο κ. Κασσελάκης θέλει να μιλήσουν για τους νέους, η ανεργία το 2018 ήταν στο 43%, ενώ το Νοέμβριο του 2023 είναι στο 23%. Έχει πέσει 20 μονάδες, συμπλήρωσε και αναφέρθηκε και σε άλλα μέτρα της κυβέρνησης για τους νέους.

Υπενθυμίζεται πως με νέο βίντεο του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ιδιαίτερα σκωπτική διάθεση απέναντι στην κυβέρνηση και τις πολιτικές της απευθύνεται στους νέους μέσα από ένα βίντεο όπου επικρίνει σφόδρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις κυβερνητικές επιλογές.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο θείος που λέει "εγώ θα κάτσω με τη νεολαία" και της μοιράζει φραγκοδίφραγκα αντί για εργασία, παιδεία, ποιότητα ζωής και προοπτική. Οι νέοι θέλουν αξιοκρατία, ευκαιρίες και σεβασμό. Μην τους υποτιμάτε» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης.