ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Να ετοιμαστούμε να κυβερνήσουμε ξανά - Πιστεύω θα κερδίσουμε στις Ευρωεκλογές

Κασσελάκης: Να ετοιμαστούμε να κυβερνήσουμε ξανά - Πιστεύω θα κερδίσουμε στις Ευρωεκλογές

Την πίστη του για νίκη στις Ευρωεκλογές, αλλά και στις μελλοντικές κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Για τις μελλοντικές κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τη σιγουριά του για νίκη αλλά και το τι θα κάνει σε περίπτωση που το κόμμα του δεν τα καταφέρει στις Ευρωεκλογές, μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι οι αποχωρήσεις ανήκουν στο παρελθόν, ενώ ανεξάρτητα το τι θα γίνει στις Ευρωεκλογές ξεκαθάρισε ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος Πρωθυπουργός.

«Θέλουμε να ξανακυβερνήσουμε και ετοιμαζόμαστε για αυτό» ήταν τα πρώτα λόγια του Κασσελάκη και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τις Ευρωεκλογές. Υπάρχουν χαμόγελα στην Κουμουνδούρου και το κλίμα είναι εξαιρετικό, ο ΣΥΡΙΖΑ πάει μπροστά. Ο κόσμος αισθάνεται βαθιά μέσα του, τη λέξη “σύντροφος”».

Σε ερώτηση το τι θα κάνει κι αν τίθεται θέμα ηγεσίας σε περίπτωση που αποτύχει στις Ευρωεκλογές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ξεκάθαρος: «Ανεξάρτητα του τι θα γίνει στις Ευρωεκλογές, εγώ θα είμαι υποψήφιος Πρωθυπουργός στις επόμενες βουλευτικές εκλογές».

Για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα, με πεσμένα ποσοστά, ο Κασσελάκης τόνισε: «δημοσκοπικά αποτυπώνεται η αντίδραση και η οργή του κόσμου. Εμείς βλέπουμε ότι αποκτάμε μια δυναμική όσο περνάει ο καιρός».

Τέλος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, κι αν κάποια στελέχη που αποχώρησαν από το κόμμα ήταν αυτά που ίσως να τον οδήγησαν στην παραίτηση: «Ο Αλέξης (σ.σ. Τσίπρας) θα μπορούσε να μείνει Πρόεδρος του κόμματος, αν το ήθελε ο ίδιος. Πήρε μία θαρραλέα απόφαση. Δείχνει ταπεινοφροσύνη» ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη: