ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενόχληση Σκουρλέτη-Τζανακόπουλου για τις διαρροές της Κουμουνδούρου για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ

Ενόχληση Σκουρλέτη-Τζανακόπουλου για τις διαρροές της Κουμουνδούρου για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ

«Η διαρροή για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ και το δάνειο που χορήγησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο κόμμα, άφηναν έντονες αιχμές κατά των δύο πρώην γραμματέων, οι οποίοι έχουν ήδη αποχωρήσει από την Κουμουνδούρου. Του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Πάνου Σκουρλέτη, που «δεν κατάφεραν να συμμαζέψουν το κόμμα», όπως ανέφεραν.

Η ενόχληση έχει να κάνει με το γεγονός ότι στα χρόνια που ήταν γραμματέας του κόμματος ο Πάνος Σκουρλέτης, μηδενίστηκε το χρέος του ΣΥΡΙΖΑ στην Εθνική Τράπεζα για το ακίνητο της Κουμουνδούρου, σε συνεργασία με τον αείμνηστο, Μίμη Δαρειώτη, που είχε την ευθύνη επί των οικονομικών του κόμματος, όπως επισημαίνουν από το περιβάλλον του πρώην υπουργού.

Επιπλέον, την περίοδο που ο Πάνος Σκουρλέτης διετέλεσε γραμματέας του κόμματος, υπήρξε μείωση κατά 40% στο μισθολόγιο των ατόμων που μισθοδοτούνταν από το κόμμα, εξορθολογίζοντας ακόμη περισσότερο το κομματικό ταμείο.

Επίσης, είναι γνωστό ότι οι γραμματείς δεν έχουν καμία σχέση με τα κομματικά ταμεία, όπως σημειώνουν από το περιβάλλον του Δημήτρη Τζανακόπουλου. Επί των ημερών τους, υπενθυμίζουν, ήταν όλα πληρωμένα και το κόμμα δεν χρώσταγε πουθενά.

Έτσι, από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι τα όσα υπαινίχθηκαν οι συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, στοχεύουν στην πραγματικότητα τον Αλέξη Τσίπρα και όχι εκείνους.