ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη δεν έχει αξιοπιστία - Η Νέα Αριστερά έχει δυνατότητες

Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη δεν έχει αξιοπιστία - Η Νέα Αριστερά έχει δυνατότητες

«Η χώρα χρειάζεται ένα κόμμα της αριστεράς σοβαρό και αξιόπιστο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η «Νέα Αριστερά έχει πολύ σημαντικότερες δυνατότητες από αυτό που καταγράφηκε στις πρώτες δημοσκοπήσεις».

«Η χώρα χρειάζεται ένα κόμμα της αριστεράς σοβαρό και αξιόπιστο», πρόσθεσε

«Η νέα γενιά που διοικεί υπό τον Αλέξη Χαρίτση νομίζω ότι είναι μία εγγύηση για μία ανοδική πορεία της Νέας Αριστεράς», σημείωσε.

«Οι δημοσκοπήσεις λένε ότι ένα ποσοστό της τάξης του 25% θα μπορούσε να ψηφίσει το κόμμα της Νέας Αριστεράς, άρα υπάρχει χώρος», δήλωσε

«Ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη δεν έχει αξιοπιστία»

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη εκτίμησε ότι θα συνεχιστεί η καθοδική πορεία. «Ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη δεν έχει αξιοπιστία, δεν είναι εύκολο για έναν ηγέτη που ήταν θαυμαστής του Μητσοτάκη να είναι ηγέτης της Αριστεράς».

«Το δυστύχημα για τη χώρα και τη δημοκρατία είναι η παντοδυναμία της Νεάς Δημοκρατίας, παράγει αλαζονεία και μονομέρεια»

«Είμαστε στην κορυφή της της Ευρώπης σε ακρίβεια στα τρόφιμα, δεν είναι μια εισαγωμενη ακρίβεια, είναι μία ακρίβεια απληστίας που οφείλεται στη δίψα ορισμένων και με καρτέλ να κερδίσουν ακόμη περισσότερα, τα πρόστιμα που μπαίνουν είναι ένα 'χάδι' μπροστά σε αυτά που κερδίζουν», είπε

«Είναι κυβερνητική ευθύνη ο πληθωρισμός στα τρόφιμα», τόνισε

«Ο ΣΥΡΙΖΑ υπό Τσίπρα είχε μία ανοδική πορεία και μετά μία καθοδική, με τον Στεφανό Κασσελάκη πάει από το κακό προς το χειρότερο, αμφισβητεί βασικά κομμάτια από την παρακαταθήκη του Αλεξη Τσίπρα και για αυτό θα είναι δύσκολο για τον ίδιο να συνεχίζει να παραμένει σιωπηλός, ανέφερε.

Σχετικά με το δάνειο από τον Στέφανο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Προσυπογράφω το σχόλιο του Θανάση Καρτερού ο οποίος είπε ότι διάφοροι για να επαινέσουν τον Κασσελάκη και να χτυπήσουν τον Τσίπρα έκαναν αυτή τη διαρροή βλάπτοντας και τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον Κασσελάκη», είπε και πρόσθεσε «Επιζήμια, βλαπτική η διαρροή για το δάνειο Κασσελάκη, λειτούργησε ως μπούμερανγκ».