ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πένθος για τον Νίκο Ανδρουλάκη: Έφυγε από τη ζωή στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

Πένθος για τον Νίκο Ανδρουλάκη: Έφυγε από τη ζωή στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου γνωστού εκπαιδευτικού στην  Καλαμάτα, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και χρόνια δημοτικού συμβούλου στην περιοχή

Δύσκολες ώρες για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς, όπως έγινε γνωστό, έφυγε από τη ζωή, μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο Καλαμάτας ο Γιάννης Χριστόπουλος, εκπαιδευτικός και επί χρόνια δημοτικός σύμβουλος.

Πρόκειται για τον διευθυντή του 10ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, το οποίο πριν από λίγες εβδομάδες, μετά από δική του εισήγηση, έλαβε τιμητικά το όνομα του Πέτρου Θέμελη.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος επί χρόνια, ενώ υπήρξε και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη στις 11 πμ στον ναό της Αγίας Τριάδας Καλαμάτας, ενώ η ταφή θα γίνει στον τόπο καταγωγής του, την Αυλώνα Μεσσηνίας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προχώρησε σε ανάρτηση για τον θάνατο του Γιάννη Χριστόπουλου γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «έχασα έναν πολύτιμο φίλο».

«Σήμερα έχασα έναν πολύτιμο φίλο. Έναν σπουδαίο δάσκαλο, που άνοιξε φωτεινούς δρόμους στη γνώση για εκατοντάδες νέους.

Έναν αγωνιστή, που δήλωνε μαχητικά παρών με ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια σε όλες τις ιδεολογικές μάχες της δημοκρατικής παράταξης.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος κατέστησε πρότυπο το 10ο δημοτικό σχολείο Καλαμάτας, που τόσο αγάπησε, και υπηρέτησε με ακεραιότητα και ήθος το συνδικαλιστικό κίνημα και τους συμπολίτες του από θέσεις ευθύνης.

Τον αποχαιρετώ με βαθύ σεβασμό και τον ευχαριστώ που με τίμησε με τη φιλία και την αγάπη του.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του», γράφει ο Νίκος Ανδρουλάκης.