ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Αποστάσεις από τον Πολάκη παίρνει η Κουμουνδούρου - Να μην μας κουνά το δάχτυλο η κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ: Αποστάσεις από τον Πολάκη παίρνει η Κουμουνδούρου - Να μην μας κουνά το δάχτυλο η κυβέρνηση

Διαφωνούν στον ΣΥΡΙΖΑ με την αντίδραση Πολάκη κατά του σκιτσογράφου της «Καθημερινής».

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή την επίθεση του Παύλου Πολάκη κατά του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή, μέσω ανάρτησης που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαρισμό στο Facebook.

Η Κουμουνδούρου τονίζει ότι τέτοιες αντιδράσεις δεν εκφράζουν το κόμμα αλλά παράλληλα καλεί την κυβέρνηση να μην της «κουνάει το δάχτυλο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση, της οποίας ο αρχηγός είχε αποκαλέσει από το βήμα της Βουλής ως «εγκληματική οργάνωση» δημοσιογράφους που ερευνούσαν τα σκάνδαλα της, που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε δημοσιογράφους με κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και που έχει καταστήσει υπόλογη την Ελλάδα στην Ευρώπη για τις διώξεις σε βάρος των λειτουργών του Τύπου».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης μίλησε με τον χειρότερο τρόπο για τους δημοσιογράφους, κάνοντας λόγο για «σιχάματα» και «βοθρολύματα της γελοιογραφίας», αποκαλώντας μάλιστα τον γελοιογράφο της Καθημερινής «βδέλυγμα» και «λυξόνταρμα».

Εκτός από τα σιχάματα της «δημοσιογραφίας» υπάρχουν και τα βοθρολύματα της «γελοιογραφίας». Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα! Ηλιας Μακρης γελοιογράφος ,λέει,της «σοβαρής» Καθημερινής!

ΥΓ1:Δεν δημοσιεύω τα σκίτσα σου ,μόνο τη φάτσα σου που καταλαβαίνει κανείς πολλά……
Θα σου ταχυδρομήσω δυο διευρα για τις δυο « Γελοιογραφίες» σου που μου έστειλαν και με αφορούν… Τόσο αξίζει η τέχνη σου … Τωρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν κι αύξηση
ΥΓ2:Βάζω και μια ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που μάλλον γράφτηκε για σένα και το μεροκάματο σου..